BIST 9.805
DOLAR 32,51
EURO 34,96
ALTIN 2.430,25
HABER /  GÜNCEL

Telefon hırsızları kamerada

Küçükçekmece'de cep telefonu dükkanından, telefon çalan hırsızlar, güvenlik kamerasına yakalandı.

Abone ol

Küçükçekmece'de müşteri gibi girdikleri cep telefonu dükkanında, tezgahtarları oyalayarak telefon çalan hırsızlar, güvenlik kamerasına yakalandı. 2'si bayan 4 şahsın birlikte gerçekleştirdiği hırsızlık herkesi şaşırttı.

Alınan bilgiye göre olay Küçükçekmece'de bulunan Ramazan Sümbük'e ait cep telefonu bayiinde meydana geldi. Geçtiğimiz pazar günü saat 13:30 sularında dükkana gelen ikisi bayan 4 şahıs, müşteri gibi raflara bakarak telefon beğenmeye çalıştı. İki bayan, tezgahtarlardan Kader Baş'a telefonlarla igili soru sorarken, diğer iki kişi de dükkan sahibi Ramazan Sümbük'ten telefon aksesuarı istedi. Alt raflarda bulunan cep telefonu şarj cihazını isteyen şahıslar Sümbük'ün eğilmesi ile vitrinin çekmecesini yokladı. Çekmecenin açık olduğunu tespit eden hırsız, Sümbük'ün arkasını dönmesiyle ikinci bir hamle yaparak çekmeceyi açtı ve 2 bin TL değerinde 3 adet cep telefonunu alarak cebine koydu. 7,5 TL değerinde şarj aleti alan şahıslar daha sonra dükkandan ayrıldı.

Şahısların ayrılmasından sonra cep telefonlarının yerinde olmadığını gören Ramazan Sümbük dükkanda olup biteni saniye saniye kaydeden güvenlik kamerası görüntülerini inceledi. Sümbük, yaptığı detaylı incelemenin ardından telefon hırsızlarının soğuk kanlılığı karşısında şaşırdı. Dükkanda 3 kişi olduklarını belirten Sümbük, kısa sürede telefonları nasıl aldılar anlayamadık. Olaydan sonra çekmeceye alarm taktık ancak telefonlar gitti." dedi.