BIST 9.058
DOLAR 32,32
EURO 35,14
ALTIN 2.295,47
HABER /  GÜNCEL  /  HAVA DURUMU

Tekirdağ'da okullar 2 gün tatil edildi valilik duyurdu 5 ilçe de var

TEKİRDAĞ'da etkili olan kar yağışı sebebiyle valilik okullar 2 gün süreyle tatil etti, hamile ve engelliler de izinli sayıldı. Çanakkale ve Edirne'den de kar tatili haberleri var.

Abone ol

Meteoroloji Genel Müdürlüğünün uyarılarıyla birlikte gece saat 02.30 sıralarında başlayan kar yağışı etkisini sürdürüyor. Tekirdağ Valiliğinden yapılan açıklamada kar yağışı nedeniyle okulların 1 buçuk gün tatil edildiği açıklandı.

VALİLİKTEN YAPILAN AÇIKLAMA : Tekirdağ Valiliği tarafından yapılan açıklamada, "Meteoroloji raporlarında da belirtildiği üzere olumsuz hava şartları nedeniyle, tüm ilçelerimizde 19 Aralık 2018 Çarşamba öğleden sonra ve 20 Aralık 2018 Perşembe günü olmak üzere (1.5 gün) tüm resmi ve özel ilk ve orta dereceli okullarımızda eğitim ve öğretime ara verilmiştir. Kamuda görevli hamile çalışanlar ve engelli çalışanlar bu tarihte izinli sayılacaklardır" denildi.

İLK HABER KEŞAN'DAN
Edirne'nin Keşan ve İpsala ilçesinde olumsuz hava şartları nedeniyle ilk ve orta dereceli okullarda eğitime bir gün ara verildi. Bu arada Edirne'de dün akşam saatlerinde başlayan kar yağışının gün boyu etkisini sürdüreceği açıklandı.

MALKARA'DA OKULLAR TATİL
Tekirdağ'ın Malkara ilçesi genelinde akşam saatlerinde başlayan kar yağışı bugün de etkisini sürdürüyor. Hava sıcaklığının eksi 2 derece dolayında seyrettiği Malkara'da İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Saraç, Malkara Kaymakamlığı tarafından ilçede eğitim - öğretime 1 gün ara verildiğini duyurdu.

GELİBOLU VE BİGA'DAN DA TATİL HABERİ GELDİ
Çanakkale'nin Gelibolu ve Biga ilçelerinde gece yarısı başlayan, aralıksız devam eden kar yağışı, hayatı olumsuz etkiledi. Yağış nedeniyle ulaşımda aksaklıklar yaşanırken, her iki ilçe ve köylerinde okulların tatil edildiği açıklandı. İlçe Milli Eğitim Müdürlükleri, ilk ve orta dereceli okulların bugün tatil edildiğini duyurdu.

Kar tipi yağmur bastıracak İstanbul'da var meteorolojiden son dakika uyarıları