BIST 9.080
DOLAR 32,37
EURO 34,95
ALTIN 2.325,60
HABER /  BİLİM - TEKNOLOJİ

Instagram, yeni güncellemelerini kullanıcılarının beğenisine sundu

Yaklaşık olarak 1 milyar kullanıcı sayısına ulaşan popüler platform Instagram, canlı yayın ve hikayeler için güncellemeler getirdi.

Abone ol

Instagram, bugün itibariyle kullanıcılarına sunduğu yeniliklerle birlikte artık canlı yayında soru etiketleri kullanmanıza ve müzikle cevap vermenize olanak sağlayacak. Temmuz ayında Hikayeler’de kullanıma sunduğu soru çıkartmaları, böylece canlı yayın kısmına da geldi.

Artık kullanıcılar açtıkları canlı yayınlarda soru çıkartmalarına yer verebilecek ve karşılaştıkları soruları müzikle cevaplama şansları olacak. 

Şarkı paylaşmak istediğinizde ise kameranız açılacak ve uygulamada müzik çalarken fotoğraf veya video çekebileceksiniz. Ayrıca eklenen yeni kamera efektleri de şarkının ritmine göre size eşlik edecek.

Instagram'ın kullanıcılarına sunduğu bir özellik daha ise geri sayım çıkartmaları oldu. Arkadaşınızın doğum günü ya da yeni yıl kutlaması olsun, Instagram hikayesine etiket ekleyebilir, geri sayımı isimlendirebilir, bir renk seçebilir veya yaklaşan bir etkinliği hatırlatmak için arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz.

Güncelleme, bugün itibarıyla iOS ve Android kullanıcılara sunuldu.