BIST 10.269
DOLAR 32,26
EURO 34,79
ALTIN 2.436,43
HABER /  GÜNCEL

Tatlıses Fatihte iftar verdi

Sanatçı İbrahim Tatlıses, Saraçhane Hava Şehitleri Parkı’ndaki İftar Çadırı’nda iftar verdi.

Abone ol

Sanatçı İbrahim Tatlıses, Fatih Belediyesi’nin Saraçhane Hava Şehitleri Parkı’ndaki İftar Çadırı’nda, yaklaşık 1500 kişiye iftar verdi.

Fatih Belediyesi’nde başkan Mustafa Demir tarafından karşılanan Tatlıses, bir süre Demir’le makamında sohbet etti. Daha sonra Demir ve Tatlıses, belediye binasının önündeki iftar çadırına girerek vatandaşları selamladılar. İftar saatine kadar Şaban Coşkun hocanın okuduğu Kuranı Kerim’i dinleyen Demir ve Tatlıses, ezanın okunmasından sonra vatandaşlarla birlikte dua ederek iftarlarını birlikte yaptı.

Vatandaşların oruçlarının kabul edilmesi dileğinde bulunan Demir, yemeğin ardından çeşitli gösteriler için çadırda hazırlanmış sahneye çıktı. Demir, İbrahim Tatlıses’in Türkiye’nin değerli sanatçılarından olduğunu dile getirerek vatandaşlara iftar vermesinden ötürü Fatihliler adına teşekkür etti. İftar çadırlarında verilen yemeklerin hayırsever vatandaşlar tarafından karşılandığını dile getiren Demir, Tatlıses’e bir de plaket ile Fatih Belediyesi Kültür Müdürlüğü tarafından hazırlanmış kitaplar ve tablonun bulunduğu hediyeler verdi.

Tatlıses, plaketi ve hediyeleri teşekkürlerle kabul etti.

Vatandaşların yoğun ilgisi altında iftar çadırından çıkan Tatlıses, Demir tarafından uğurlandı.