BIST 10.269
DOLAR 32,25
EURO 34,80
ALTIN 2.437,37
HABER /  GÜNCEL  /  EĞİTİM

Boğaziçinin dinamik dergisi

Boğaziçi Üniversitesi İşletme ve Ekonomi Kulübü'nün dergisini gençlik takip ediyor.

Abone ol

Boğaziçi Üniversitesi İşletme ve Ekonomi Kulübü tarafından 17 yıldır aralıksız yayımlanan “DİNAMİK” dergisi yenilikçi çizgisi ve ilgi çekici içeriğiyle, 50’ye 1 kala, üniversite gençliğinin en çok takip ettiği dergi olmaya devam ediyor. Her sayısında canlılığını koruyan ve dopdolu yazılarla okuyucularla buluşan Dinamik, ‘Yol’ konseptli 49. sayısı ile kampüslerde ve gençliğin uğrak mekânı olan kafelerde yerini aldı.

Sadece yollar değil “Dinamik” olan...

Dinamik sonbahar sayısında, 150. yılında hava ve kara yollarının pabucunu dama atmayı planlayan TCDD’yi Mete Tekyıldız ve Orhan Uğur’un açıklamalarıyla değerlendiriyor. Hayatını yollara, insana ve bilgiye adayan, dünyanın en iyi savaş fotoğrafçılarından biri olarak gösterilen Coşkun Aral’ı sayfalarına konuk etmenin yanısıra, “0’dan 100’e” programının sunucusu ve Doğuş Motor Sports Takımı’nın teknik patronu Saffet Üçüncü’yle otomobil dünyasında gerçekleştiremediğimiz “Devrim”i konuşuyor. Dinamik, ayrıca Prof. Dr. Yunus Çengel’in “Elmas Teorisi”ni ve zamanda yolculuğu irdelerken 2006 yılının en çok konuşulan isimlerinden İpek Çalışlar ve 20 yıldır rock müziğin asi sesi olan Bulutsuzluk Özlemi ile gerçekleştirmiş olduğu röportajlarla da farklı “yol”lara ışık tutuyor.

İddialı röportajları ve ilgi çekici yazılarıyla her zaman gündemde olan Dinamik, 17. yılında ulaştığı gözlerin sayısını artırarak İstanbul’daki üniversitelerin çoğunda ve Taksim, Nişantaşı gibi semtlerdeki kafelerde okuyucusuyla buluşuyor.

Türkiye’nin ilk öğrenci kulüplerinden olan Boğaziçi Üniversitesi İşletme ve Ekonomi Kulübü öğrencileri tarafından hazırlanan ve ücretsiz dağıtılan Dinamik’e www.buik.net adresinden de ulaşabilirsiniz.