BIST 10.293
DOLAR 32,22
EURO 34,71
ALTIN 2.454,11
HABER /  GÜNCEL

Ümraniyede yetimler sevindi

Ümraniye Belediyesi, 2 binden fazla yetim, öksüz ve şehit ailesi çocuğun yüzünü güldürdü.

Abone ol

Ümraniye Belediyesi, yaklaşmakta olan Ramazan bayramı öncesi kıyafet yardımı yaparak, 2 binden fazla yetim, öksüz ve şehit ailesi çocuğun yüzünü güldürdü.

Ümraniye Belediyesi sosyal alanda yaptığı yardımlara birini daha ekledi. Yoksul vatandaşlara yaptığı yardımlarla gündemden düşmeyen Ümraniye Belediyesi ilçede yaşayan yardıma muhtaç yetim, öksüz ve şehit ailesi çocuklarına kıyafet yardımında bulundu. Yaklaşmakta olan Ramazan bayramı öncesinde yapılan her biri 245 YTL değerindeki yardım hem çocukların, hem de velilerinin yüzünü güldürdü.

Sarmaşık Giyim Mağazası’nda yapılan yardımların dağıtımını kendisi yapan Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, çocuklarla tek tek ilgilenerek bazılarının kıyafetlerini de yine kendisi giydirdi. Geçen yıl olduğu gibi bu yıl da yetim ve öksüzleri unutmadıklarını hatırlatan Başkan Hasan Can, şunları söyledi: “Akranları yeni elbiseler giyerken, yetim ve öksüz çocukların boyunları bükülmesin istedik. Onların yüzlerindeki gülücükler için her zahmete katlanılır. Onları gülerken görmek, mutlu olduklarını bilmek her türlü sıkıntımızı ve yorgunluğumuzu unutturuyor.’

Ümraniye Belediyesi tarafından yapılan yardım için, ilgili birimler tarafından önceden yapılan araştırmalarla yardıma muhtaç yetim, öksüz ve şehit aileleri belirlendi. Dağıtımda zorluk yaşanmaması için her isme belirli gün ve saatlerde randevular verildi. Yapılan programlamayla 2 binden fazla yetim, öksüz ve şehit ailesi çocuklarına, her biri için 245 YTL değerinde olan kıyafet yardımları yapılıyor.