BIST 10.159
DOLAR 32,22
EURO 35,12
ALTIN 2.473,65
HABER /  GÜNCEL

Taksim'de konser yerine anma

Ünlü sanatçıların katılacağı konser organizasyonu Taksim Platformu'nun aldığı bir kararla anma etkinliğine dönüştürüldü.

Abone ol

İNTERNETHABER - Taksim Gezi Parkı 'nda bu gece yapılması planlanan konser, eylemlerde hayatını kaybedenler için iptal edildi.

Gösterilerde hayatını kaybeden ve yaralananlar için Taksim Meydanı'nda anma programı düzenlendi.

KARŞI METİN AÇIKLANACAK

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Tunus'ta yaptığı açıklamaların ardından Taksim Platformu karşı metin açıklama kararı aldı.


 ERDOĞAN GEZİ İÇİN GERİ ADIM ATMADI  

Başbakan Erdoğan Tunus dönüşünde Atatürk havaalanında gövde gösterisi yaptı. Parti otobüsünün üstüne çıkıp konuşan Erdoğan Gezi için geri adım atmadı. (DEVAMINI OKU)
43640.jpg
 HAVAALANINDA ERDOĞAN İZDİHAMI  

Erdoğan'ın uçağı gece 01.40'ta alana inmesine rağmen AK Partililer akın akın alana gitti. Yollar kapandı, meydan miting alanına döndü (DEVAMINI OKU)

  GEZİ PARKI'NDA ERDOĞAN BÖYLE İZLENDİ  

Başbakan Erdoğan'ın yapacağı açıklamayı en çok Gezi Parkı direnişçileri merak ediyordu. Gece yarısından sonra gelen açıklama bakın alanda nasıl izlendi. (DEVAMINI OKU)

ak-partililer-erdoğana-havaalaninda-karşiladi.jpg

 ERDOĞAN'IN OTOBÜSÜ ÜST GEÇİDE SÜRTTÜ 

AKİF BEKİ : AKP'LİLER SOKAĞA DÖKÜLECEK

AK Partililerin sokağa çıkarak Başbakan Erdoğan'ı havaalanında karşılayacakları iddiasını Akif Beki canlı yayında ortaya atmıştı. Beki'nin iddiasını okumak için tıklayın!