BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Polisten eylemciye ummadığı karşılık

Adana'daki gösterilerde polisle eylemcinin 'para' diyaloğu günün konusu oldu. Polis eylemciye 'al bu parayı dağıl' karşılığı verince eylemci şaşkına döndü.

Abone ol

ADANA'da, Taksim Gezi Parkı protestolarına destek vermek için bir araya gelen eylemciler ile polis arasında ilginç diyaloglar yaşandı. Bir eylemci polise, "Maaşını biz veriyoruz" deyince Emniyet Müdür yardımcısından ummadığı bir karşılık aldı. 

Atatürk Parkı'nda İstanbul Gezi Parkı protestolarına destek amacıyla bir araya gelen yaklaşık 100 kişi, Atatürk Caddesi'nden Ak Parti İl Binası'na yürümek istedi.

Kasım Gülek Köprüsü yakınlarında polislerle karşı karşıya gelen göstericiler polisin tüm uyarılarına rağmen dağılmadı. Bu arada İl Emniyet Müdür Yardımcısı İsmail Bilgin grubun dağılması için eylemcilerle konuşmaya gitti.

EYLEMCİYİ ŞAŞKINA ÇEVİREN KARŞILIK

Burada eylemciler polise;
-'Sizin maaşınızı biz veriyoruz' diye bağırınca,
İsmail Bilgin cebinden çıkardığı 50 Lirayı eylemciye uzattı ve;
-'Benim maaşımdan senin ödediğin bu al ve dağıl' dedi.

EYLEMCİ PARAYI YERE ATTI

Önce parayı alan eylemci, basın mensuplarının görüntülediğini görünce parayı yere attı. Bu olayın ardından son uyarıları yapan polis'e zaman zaman taş atıldı. Tüm uyarılara rağmen dağılmayan eylemciler polis tazyikli su ile müdahale etti. Yaklaşık 10 dakika süren müdahale sonrası göstericiler ara sokaklara kaçarak dağıldı.

İŞTE O GÖRÜNTÜLER