BIST 10.277
DOLAR 32,27
EURO 34,79
ALTIN 2.381,99
HABER /  POLİTİKA

Havalimanında Erdoğan izdihamı

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı karşılamak isteyen binlerce kişi Atatürk Havalimanı'na geldi....

Abone ol

İNTERNETHABER- Başbakan Erdoğan'ı taşıyan uçak, Atatürk Havalimanı'na gece 01.30 sıralarında indi. Erdoğan'ı karşılamak için çok sayıda AK Partili Atatürk Havalimanı'na akın etti. Kalabalığın gecenin ilerleyen saatlerinde artması üzerine Aksaray metro sefeleri 04.00'e kadar uzatıldı.

UÇAK 01.30'DA İNDİ

Başbakan Erdoğan, Kuzey Afrika gezisini tamalayarak yurda döndü. Erdoğan ve beraberindeki heyeti taşıyan uçak, saat saat 01.30 sıralarında Atatürk Havalimanı'na indi.

Ellerinde Türk bayraklarıyla Başbakan Erdoğan lehine sloganlar atan kalabalık grubun sayısı gecenin ilerleyen saatlerinde giderek arttı. Havalimanı önünde yoğun bir araç ve yaya trafiği yaşandı, bölgede uzun araç kuyrukları oluştu.

ANA ARTERLER KİLİTLENDİ

Başbakan'ı karşılamak isteyen vatandaşlar araçlarını bırakıp yaya olarak havalimanına gitti. Bu nedenle havalimanına çıkan yoldaki ana arterler gece yarısından sonra olmasına rağmen kilitlendi. Erdoğan'ı karşılamaya giden AK Partililer için Aksaray metro seferleri uzatıldı.

43638.20130607034435.jpg

TAYYİP'İN ASKERLERİYİZ!

Gezi Parkı olaylarını protesto eden kalabalık 'Polise kırılan eller kırılsın' sloganları attı. Zaman zaman Tekbir çeken grup, 'Biz de Tayyip'in askerleriyiz' sloganları attı.

MEŞALELER YAKTILAR

"Yurtta Tayyip, cihanda Tayyip", "Menderes'i astılar, Özal'ı zehirlediler, Erdoğan'ı yedirmeyiz" yazılı pankartlar açan gruptakiler, meşaleler de yaktı.

POLİSE ÇİÇEK

Bu arada, gruptan bazı kişiler, burada görevli polis memurlarına çiçek vererek, "Polise uzanan eller kırılsın" sloganları attı.

Sürücülerinde otomobillerinin klaksonlarını çalarak gruba destek verdiği görüldü.

SEÇİM OTOBÜSÜ GETİRİLDİ

Yurtdışı seyahatleri sonrası havalimanında basın toplantısı düzenleyen Erdoğan bu kez farklı bir yol izledi. Gazetecilere açıklama yapmak yerine, havalimanı önünde kendisini bekleyen kalabalığa alana getirilen seçim otobüsünden seslendi.

KISIKLI'DA GÜVENLİK ÖNLEMLERİ ARTTI

Başbakan Erdoğan'ın Üsküdar Kısıklı'daki evinin önünde yoğun güvenlik önlemleri dikkat çekti. Başbakanın evinin karşısındaki parkta 1 TOMA (Toplu Olaylara Müdahale Aracı) 2 çevik kuvvet otobüsü ve 1 adet itfaiye aracı bekletildi.


 ERDOĞAN GEZİ İÇİN GERİ ADIM ATMADI  

Başbakan Erdoğan Tunus dönüşünde Atatürk havaalanında gövde gösterisi yaptı. Parti otobüsünün üstüne çıkıp konuşan Erdoğan Gezi için geri adım atmadı. (DEVAMINI OKU)
43640.jpg
 HAVAALANINDA ERDOĞAN İZDİHAMI  

Erdoğan'ın uçağı gece 01.40'ta alana inmesine rağmen AK Partililer akın akın alana gitti. Yollar kapandı, meydan miting alanına döndü (DEVAMINI OKU)

  GEZİ PARKI'NDA ERDOĞAN BÖYLE İZLENDİ  

Başbakan Erdoğan'ın yapacağı açıklamayı en çok Gezi Parkı direnişçileri merak ediyordu. Gece yarısından sonra gelen açıklama bakın alanda nasıl izlendi. (DEVAMINI OKU)

ak-partililer-erdoğana-havaalaninda-karşiladi.jpg

 ERDOĞAN'IN OTOBÜSÜ ÜST GEÇİDE SÜRTTÜ 

AKİF BEKİ : AKP'LİLER SOKAĞA DÖKÜLECEK

AK Partililerin sokağa çıkarak Başbakan Erdoğan'ı havaalanında karşılayacakları iddiasını Akif Beki canlı yayında ortaya atmıştı. Beki'nin iddiasını okumak için tıklayın!

ak-partililer-sokağa-çikacak.20130607004914.jpg