BIST 9.717
DOLAR 32,54
EURO 34,94
ALTIN 2.438,27
HABER /  MEDYA

Survivor SMS sıralaması sonuçları Acun medya verileri

Survivor 2016 SMS sonuçları acunn.com sitesine göre ünlüler ve gönüllüler performans sıralaması nasıl? Survivor performans listesini acunn.com sitesi verdi.

Abone ol

Survivor 2016 SMS sonuçları nasıl ve acunn medya verilerine göre ünlüler ve gönüllüler sıralamasında kim birinci? Survivor SMS sonuçları ile acunn.com sitesindeki performans sıralamasını biraraya getirdik. İşte Survivor ünlüler ve gönüllüler takımının karnesi.

Survivor gönüllüler takımı bugüne kadar sadece bir kez SMS oylamasına çıkarken ünlüler takımı üçüncü kez elemeye kaldı. Ünlüler takımı için daha önce yapılan SMS oylaması sonuçlarında birinci çıkan isim Avatar Atakan, gönüllüler takımında ise Semih Öztürk olmuştu.

Survivor ünlüler takımı için ilk SMS oylaması 23 Şubat 2016 tarihinde yapılmış ve sonuçlar Yağmur Öztürk'ün elenmesine sebep olmuştu.

23 Şubat 2016 Survivor ünlüler SMS sonuçları ve sıralaması;

1. Avatar Atakan
2. Eda Akkaya
3. İbrahim Yattara
4. Yılmaz Morgül
5.Yunus Günçe
6. Mehmet
7. Ezgi Avcı
8. Nagihan Karadere
9. Tuğba Özay
10. Yağmur Öztürk
11. Seda Tetik

SURVİVOR 8 MART 2016 ÜNLÜLER SMS SONUÇLARI SIRALAMASI

Survivor 2016 adasında ünlüler takımı ikinci kez 8 Mart 2016 tarihinde SMS oylamasına çıktılar. Ünlüler SMS sıralamasında Avatar Atakan ikinci kez birinci olurken Ebru Öztürk elenenen isim olmuştu.

8 Mart 2016 tarihli ünlüler SMS sıralaması sonuçları şu şekilde oldu;

1. Avatar Atakan
2. İbrahim Yattara
3. Yılmaz Morgül
4. Eda Akkaya
5. Ezgi Avcı
6. Tuğba Özay
7. Yunus günçe
8. Mehmet
9. Ebru Öztürk
10. Seda Tetik

ÜNLÜLER PERFORMANS SIRALAMASI acunn.com sitesi verileri

Peki ünlüler takımı adadaki yarışmalardaki performansları dikkate alındığında nasıl sıralanıyorlar. Acunn.com sitesi ve TV8 kanalı ünlüler takımının performans listesini verdi. Birinci bu kez şaşırtıcı oldu. İşte ünlüler takımının performansa göre sıralaması;

SURVİVOR GÖNÜLLÜLER SMS SIRALAMASI SONUÇLARI

Gönüllüler takımı bugüne kadar sadece bir kez SMS oylamasına çıktı. Gönüllüler SMS sıralaması sonuçlarında da birinci çıkan isim Semih Öztürk oldu. Damla Can ikinci olurken ilk hafta yapılan SMS oylamasında adadan elenen isim Aylin Şallı olmuştu.

1. Semih Öztürk
2. Damla Can
3. Serkay Tütüncü
4. Efecan Dianzenza
5. Nihal Candan
6. Zafer Mete
7. Aylin Şallı (elendi)
8. Gizem Memiç
9. İbrahim Giydirir

GÖNÜLLÜLER PERFORMANS SIRALAMASI acunn.com sitesi verileri

Peki gönüllüler takımı adadaki yarışmalardaki performansları dikkate alındığında nasıl sıralanıyorlar. TV8 kanalı acunn.com sitesi verileriyle gönüllüler takımının performans listesini yayınladı. Semih Öztürk en kötü diyerek Nihal Candan'a yükleniyordu ancak en yakın dostu Gizem Kerimoğlu'nun sonuçları da şoke edici oldu. Gönüllüler takımının performansa göre sıralamasında birinci çıkan isim ise gerçekten sürpriz oldu. Bu isim ne Efecan ne İbrahim bakın kim;