BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47
HABER /  GÜNCEL

Ankara patlaması dehşet gün ağarınca ortaya çıktı!

ANKARA patlaması sonrası bu sabah neler yaşandı, patlamanın olduğu yerde çalışmalar ne durumda? İşte Ankara'da bu sabah yaşananlar...

Abone ol

ANKARA'daki patlama sonrası bölgede neler yaşanıyor, son durum be? Ankara'da terör saldırısında zarar gören araçlar, çalışmaların ardından üzerlerine branda örtülerek olay yerinden kaldırıldı.

Kızılay Güvenpark'ta dün akşam saatlerinde düzenlenen terör saldırısının ardından Ankara Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü ekiplerinin çalışmaları sürüyor.

Patlamada zarar gören araçlar, kurtarıcılar tarafından üzerlerine branda örtülerek olay yerinden götürüldü.

Alternatif yollar arayan vatandaşlar, Kızılay’ın birçok yerinde görev yapan polis memurlarından yardım istedi.
Günün ilk ışıklarıyla beraber, patlamanın boyutu daha çok gözler önüne serildi. Patlamanın etkisiyle, birçok işyerinin camlarının kırıldığı gözlendi. Esnaf, güne dükkanlarının önündeki cam kırıklarını temizleyerek başladı

KIZILAY BOŞ KALDI

Kızılay Güvenpark yanı Atatürk Bulvarı üzerindeki otobüs durağına düzenlenen bombalı terör saldırısından sonra sabah Kızılay Meydanı’nda insan kalabalığının olmaması dikkati çekti.

Tüm bölgelere bağlayan ve geçiş noktası olan Kızılay her gün binlerce kişiyle dolup taşarken, bugün bomboş görüntüsüyle dikkati çekti. Olay yeri inceleme ekiplerinin sabahın ilk saatlerinden itibaren patlama bölgesinde inceleme yapılırken, Atatürk Bulvarı araç ve insan trafiğine kapatıldı. Beyaz brandalar çekilerek olay yeri inceleme ekiplerinin bölgede yaptığı incelemenin yanı sıra Yüksel Caddesi esnafları da terörü protesto etmek için dev bir Türk bayrağı astı.