BIST 9.645
DOLAR 32,58
EURO 34,91
ALTIN 2.439,08
HABER /  GÜNCEL

Ankara patlaması flaş Davutoğlu Bahçeli görüşmesi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve Başbakan Ahmet Davutoğlu arasında yapılan görüşme sona erdi. Görüşme yaklaşık 45 dakika sürdü.

Abone ol

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin görüşmesi sona erdi.

Bahçeli'nin isteği üzerine görüşmeye her iki taraftan 2 kişi katıldı. Görüşmede, AK Parti Genel Başkan Yardımcıları Ömer Çelik ve Mehmet Ali Şahin ile MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın ve MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman da yer aldı.

MHP'DEN AK PARTİ-MHP GÖRÜŞMESİ AÇIKLAMASI

MHP Genel Başkan Yardımcısı Yalçın görüşmeye ilişkin açıklama yaptı. Yalçın "Taziye ve başsa-ğlığı kapsamında bir ziyaret. Hükümete terörle mücadele konusunda manevi destek verdik" dedi

MHP Genel Başkanı Bahçeli, Ankara'daki terör saldırısının ardından Başbakan Davutoğlu'ndan randevu talebinde bulunmuştu.

MHP LİDERİ DEVLET BAHÇELİ'DEN ANKARA AÇIKLAMASI

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, hiçbir terör saldırısının Türkiye'yi dize getiremeyeceğinin herkes tarafından bilinmesi gerektiğini vurguladı.

Bahçeli, mesajında, "Bahar ayıyla birlikte Türkiye'nin baştan ayağa karışacağını iddia eden hıyanet yuvaları rezil olmakla kalmayacaklar, bunun hesabını da vereceklerdir. Türk milleti, zalimlerin planlarına, fitnecilerin hesaplarına ve ölüm tacirlerinin projelerine karşı yekvücuttur" açıklamasını yaptı.