BIST 10.056
DOLAR 32,24
EURO 34,83
ALTIN 2.422,67
YEREL

Sultangazi'de 3 yaşındaki Muhammed'in ölümü kahretti! Kedi severken otomobil ezdi

İSTANBUL Sultangazi'de yol kenarında otururken otomobilin çarptığı 3 yaşındaki çocuk yaşamını yitirdi. Kahreden anlar bir evin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Habipler Mahallesi 2700 Sokak'ta Gazi T'nin kullandığı 34 BKR 501 plakalı otomobil, yolun kenarında oturarak kediyi seven 3 yaşındaki Muhammed Salih Kaya'ya çarptı.

Aracın altında kalan çocuk, sürücü tarafından Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastanedeki müdahaleye rağmen kurtarılamayan çocuğun cenazesi, otopsi işlemleri için Yenibosna'daki Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

Sürücü Gazi T, polis ekiplerince gözaltına alındı.

Çocuğun cenazesinin, memleketi Şanlıurfa'da toprağa verileceği öğrenildi.

Öte yandan, sürücüsünün bir süre bekleyip sokağa yöneldiği sırada otomobilin kenarda oturan çocuğa çarpması bir evin güvenlik kamerasınca görüntülendi.

"Türkiye o çocuk için ağlıyor"

3 yaşındaki Salih Muhammet Kaya'nın dayısı Veysel Yazar “Şoför olan şoföre söylüyorum. Yani durup kalktığı yerde insan arabasını taşa vurmamak için elinden geleni yapıyor. 3-5 bin lira masraf gelecek diye. Yani o canın, o taş kadar değeri yok mu o canın? 3 yaşında bir çocuğun. 3 yaşında bir kız, oradan kalkınca şurada yolun kenarına tek başına park değil. Kalabalık yok. O kadar kalabalık yani yok. Burada çocuk tek başına ayakta oynuyor. Yani üstüne çıkıyor. Yani birincide insan hissetmedi. İkincide de üstüne çıkıyorsun hissetmiyorsun. Yani bu nasıl bir vicdandır? Kedi, yanında kedi can çekişiyor, can. Kedi arabaya vuruyor, can çekişiyor. Kedi de ayrıyeten öldü. Şu an yavru köpek o çocuğu arıyor. Yani Türkiye o çocuk için ağlıyor. Bu nasıl bir vicdandır? Benim artık sözüm bittiği yer diyorlar ya. Gerçekten de sözün bildiğin ha bu yerdeki kan kurusudur 3 yaşında çocuğun. Tamam mı? Adaletten, devletten yani bu işin peşini bırakmamasını istiyoruz. Kesinlikle böyle adamları toplumdan yani silin, içeriden çıkartmasınlar böyle adamları. Çünkü neden? 3 yaşında bir çocuğun canı yani bu kadar kolaysa bu adamı dışarı bırakmasınlar” dedi.

Sitene Ekle
Etiketler