BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47
HABER /  GÜNCEL  /  EĞİTİM

Spor Toto Süper Lig Eğitim İçin Elele

Kaptanlar eğitim meşalesini Güneydoğu'dan Karadeniz'e görkemli bir törenle taşıdı

Abone ol

Spor Toto Süper Lig'de mücadele eden takımların kaptanları Kavram Eğitim Kurumları öğrencileri tarafından organize edilen "Geleceğin Tohumları Filizleniyor" eğitim çalışmasına destek verdi.

Aralarında Fenerbahçeli Emre Belözoğlu, Beşiktaşlı İbrahim Üzülmez, Galatasaraylı Arda Turan, Trabzonsporlu İbrahim Yattara'nın da bulunduğu, Konyaspor hariç 17 takımın kaptanlarının verdiği imzalı formaları bu yıl da Karadenizli gençlerin eğitimi için açık arttırmaya çıkardı.
Arda'nın forması 10 bin TL

Arda'nın formasını Kavram Eğitim Vakfı Mütevelli Heyet Başkanı Bahattin Durmuş, Emre'nin formasını ise Eğitimal'ın Kurucusu Cankat Kalyoncu 10'ar bin TL karşılığında satın aldı. Trabzonsporlu İbrahim Yattara'nın forması ise yüksekokul öğrencisi İshak Kaldabanoğlu biriktirdiği öğrenci harçlıklarıyla bin TL'ye satın aldı.

Rize'de bir okul restore edildi

Kasımpaşa, Bursaspor, Sivasspor, Antalya Spor gibi 17 kulübün kaptanlarının imzalı formaları satılarak elde edilen gelirle, Pazar Endüstri Meslek Lisesi restore edildi. İmzalı forma satışıyla elde edilen gelirle geçen yıl Mardin'de Bilgisayar laboratuvar kuran sporcular, bu yıl Karadeniz önümüzdeki yıl ise Doğu Anadolu Bölgesi'ndeki bir okulu restore ettirmeyi hedeflediklerini belirttiler.

Geleceğin Tohumları Filizlendi

Süper Toto Süper Lig'de mücadele eden takımların futbolcuları eğitim için elele verdi. Kavram Eğitim Kurumları İletişim Direktörü Dinçer Karacalar'ın öncülüğünde sporcularla işbirliği yapılarak başlatılan "Geleceğin Tohumları Filizleniyor" projesi kapsamında sporcuların imzaladığı formalar Kavram Eğitim Kurumları genel merkezine gönderildi.

Emre; "Üzülmek yerine sorumluluk aldık"

Sosyal projelerde yer almanın kendisini onurlandırdığını söyleyen Fenerbahçeli Emre Belözoğlu, "Ellerinde kurşun kalem ile hatırladığım çocuklar, bugün gelinen teknoloji ile çok ilerledi. Ancak eğitimin halen eksik bırakılan yanları var. “Üzülmek yerine ne yapabilir” diye yola çıktık. Türkiye'nin dört bir yanında bu projeyi uygulamak istiyoruz. Aynı zamanda Spor Toto Süper Lig'de top koşturan ve “Geleceğin Tohumları Filizleniyor” projesine destek veren diğer futbolcu arkadaşlarıma da duyarlılıkları için teşekkür ediyorum" diye kaydetti.