BIST 9.722
DOLAR 32,55
EURO 35,01
ALTIN 2.427,00
HABER /  BİLİM - TEKNOLOJİ

Sony yeni oyun konsolunun fiyatını açıkladı

Sony’nin hayal kırıklığı yaratan el konsolu PlayStation Vita’nın slim versiyonu Japonya’dan sonra İngiltere’de de satışa sunulmaya hazırlanıyor. İşte PS Vita Slim’in fiyatı.

Abone ol

Japonya'da geçtiğimiz sene Ekim ayında satışa sunulan PlayStation Vita Slim'in İngiltere çıkış tarihi ve fiyatı belli oldu.

PS Vita'dan farklı olarak 1 GB dahili belleğe sahip olan ve 5 inçlik HD LCDekranıyla dikkat çeken ince Vita modelinin İngiltere'de 7 Şubat'ta satışa sunulacağı belirtildi. PS Vita Slim'in İngiltere'de ki satış fiyatı ise 180 sterlin olarak açıklandı.screen-shot-2014-01-31-at-10.30.18-am.png


Sony, İngiltere'de PS Vita Slim için iki farklı bundle paketi de satışa sunacak. Indie Game Mega Pack ismi ile satışa sunulacak olan pakette Slim Vita'nın haricinde Alien Breed, Thomas Was Alone, Velocity Ultra, Men's Room Mayhem, Coconut Dodge Revitalised, Limbo, Hotline Miami, Total Recoil, Superfrog HD and Floating Cloud God Saves the Pilgrims in HD oyunları da cihaza yüklü halde oyun severlere sunulacak. Bu paketin fiyatı 199 sterlin olacak.

İçerisinde harici 4GB hafıza kartının bulunduğu paket ise (yukarıdaki oyunlarPSN'den ücretsiz olarak indirilebilecek) 224 sterlin etiket fiyatıyla satılacak.