BIST 9.080
DOLAR 32,33
EURO 35,13
ALTIN 2.303,58
HABER /  MAGAZİN  /  KÜLTÜR VE SANAT

Gazetecinin 'kıyamet'i bu kitapta

Kitapta, büyük bir felaketle ortaya çıkan cehennemin cennete çevrilmesi mücadelesi, ustaca kurgulanmış bir olay örgüsü içinde anlatılıyor.

Abone ol

Gazeteci Mehmet Öngeoğlu’nun son romanı KIYAMET, kitapevlerinin raflarındaki yerini aldı.

Kitapta, büyük bir felaketle ortaya çıkan cehennemin cennete çevrilmesi mücadelesi, ustaca kurgulanmış bir olay örgüsü içinde anlatılıyor.

Gazeteci Mehmet Öngeoğlu’nun “7. HİS”ten sonra kaleme aldığı “KIYAMET” adını taşıyan yeni romanı okuyucularla buluşmaya hazır. Favori Yayınları tarafından yayımlanan KIYAMET, kitapevlerinin raflarındaki yerini altı.

EMD ESKİ BAŞKANI

Ekonomi Muhabirleri Derneğinin eski Başkanı olan Mehmet Öngeoğlu, yeni romanında, büyük bir felaket sonrası ayakta kalan ve yolları kesişen insanların yeni bir dünya kurma çabalarını, ustaca kurgulanmış bir olay örgüsü içinde ve akıcı bir dille okuyucularına aktarıyor.

Ölümden kıl payı kurtulan ve uzun süre ölümle yaşam arasındaki ince çizgide gidip gelen birkaç insanın yolları, olanaksızlığın hüküm sürdüğü olağanüstü zor koşullarda, ayrı ayrı yürüttükleri hayatta kalma mücadelesi sırasında kesişiyor. 

BİR İNSANLIK DERSİ

Yardımlaşma, dayanışma ve paylaşma ekseninde; beslenme, barınma ve üreme süreci ve alışkanlıklarının yeniden sorgulandığı o olağandışı koşullarda, sevgiye, saygıya ve güvene dayanan yeni bir dünyanın temellerini atmaya çalışıyor roman kahramanları KIYAMET’te.

“Büyük felaket sonrası ortaya çıkan cehennemi cennete çevirme çabası” şeklinde yorumluyor bunu, romanın yazarı Mehmet Öngeoğlu. Yazar, kitabın içeriği konusunda kısaca, “Bir insanlık dersi” diyor.

ANKARA'DA KİTABINI İMZALAYACAK

Mehmet Öngeoğlu, 1 Şubat Cumartesi günü, “Konur Sokak 17, Kızılay/Ankara” adresindeki İMGE Kitapevinde kitaplarını imzalayacak.