BIST 9.916
DOLAR 32,53
EURO 34,90
ALTIN 2.443,52
HABER /  GÜNCEL

Trabzonspor yıldız oyuncuyu bekliyor

Trabzonspor, ara transfer döneminin bitimine günler kala çalışmalarına hız verdi. Santrafor bölgesi için bir çok oyuncu ile temas halinde ol...

Abone ol

Trabzonspor, ara transfer döneminin bitimine günler kala çalışmalarına hız verdi. Santrafor bölgesi için bir çok oyuncu ile temas halinde olan bordo mavlilerde, Chelsea’da forma giyen Demba Ba’nın ismi öne çıktı.
Trabzonspor camiasının merakla beklediği forvet transferini gerçekleştirmek isteyen başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ve yönetim kurulu, 3 Şubat’ta bitecek olan ara transfer döneminde takıma golcü bir isim kazandırmak için çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Birçok isime bordo-mavili kulübün teklifini ileten Hacıosmanoğlu, kulüplerin ellerindeki kaliteli isimleri bırakmamasından ötürü olumsuz yanıt aldı. Ara transfer döneminde kaliteli bir forvet transfer etmenin zorluğunu yaşayan Trabzonspor, Gomis ile anlaşmasına rağmen imza parası ve kulübünün istediği yüksek rakamlar sorun olunca Karadeniz ekibi bu transferden vazgeçti. Bordo-mavili takımın teklifte bulunduğu diğer önemli isim ise İngiltere’nin Chelsea kulübünde forma giyen Demba Ba oldu. Kulübüyle ve oyuncunun kendisiyle temas halinde olan bordo-mavili takım bu transferi gerçekleştirmeye daha yakın olduğu belirtiliyor.
(İHA)