BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Olay savcı Celal Kara'yla ilgili şok iddia

17 Aralık operasyonu sonrasında görevden alınan Savcı Celal Kara, izleniyor mu? Şok iddia Taraf'tan.

Abone ol

Türkiye'yi sarsan 17 Aralık operasyonunun savcısı Celal Kara'ya hatırlanacağı gibi dosyadan el çektirilmişti.

Taraf Gazetesi bugün savcının izlendiğine dair şok bir iddia ortaya attı. Manşetten verilen habere göre Celal Kara'nın odasının bulunduğu katta esrarengiz bir operasyon oldu. Gazetenin iddiasına göre de işin arkasında MİT var.

Taraf şaşırtan iddiayı şöyle duyurdu;

KAMERALAR ÇEVRİLDİ

Savcı Celal Kara’nın odası, adliyenin yedinci katında bulunuyor. Geçtiğimiz haftalarda, savcının bulunduğu katta ilginç bir gelişme yaşandı. Binanın yedinci katındaki kameranın yönünün savcı Kara’nın odasını görecek şekilde çevrildiği iddia edildi.

Bu değişiklikle, savcı Kara’nın kimlerle görüştüğü, neler yaptığı ve odasına kimlerin girdiğinin tespitinin amaçlandığı öne sürüldü. Adliyede, bu iddiayla ilgili ilginç konuşmalar geçiyor. Bunlardan biri de görüntülerin MİT tarafından izlendiği şeklinde.


İKİ DAKİKAN VAR ANLAT VE ÇIK!

Başbakan Erdoğan 17 Aralık operasyonunda gözaltına alınanları sorgulayan savcılarla ilgili iddialar ortaya atmıştı. İddiaya göre o savcılardan Celal Kara, gözaltına aldırdığı başkana "İki dakika süren var anlat ve çık" demişti. Olayın Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir'n sorgusu sırasında yaşandığı iddia edilmişti.