BIST 9.916
DOLAR 32,47
EURO 34,76
ALTIN 2.439,55
HABER /  SPOR

Songa sürpriz talipler var

Sakatlığı nedeniyle uzun süredir takımdan ayrı kalan ve sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Song’a ikili sıkıştırma...

Abone ol

Sakatlığı nedeniyle uzun süredir takımdan ayrı kalan ve sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Rigobert Song’a ikili sıkıştırma... Galatasaray Yönetimi ile bir süredir gerçekleştirdiği ‘yeni kontrat’ görüşmeleri şimdilik sonuçsuz kalan Kamerunlu futbolcuya, Türkiye’nin iki devi, Beşiktaş ve Trabzonspor talip oldu. Galatasaray’da yıllık 1 milyon 300 bin Euro kazanan tecrübeli stoper için Beşiktaş’ın 1 milyon 250 bin Euro, Trabzonspor’un ise 1 milyon 500 bin Euro’yu gözden çıkardığı öğrenildi.

Son düdük çalınca...

Aslında Sarı-Kırmızılılar da Song’un kalmasından yana... Ancak Kamerunlu’nun ücretinde yüzde 50 indirim yapılmasının istenmesi, hem Song hem de menaceri Bruno tarafından olumsuz karşılanıyor. Başarılı oyuncunun gelen teklifler için ise şunları söylediği belirtildi: “Son maçın bitiş düdüğü çalıncaya kadar kimseyle görüşmem. Sezon biter, ertesi gün kulübümle masaya otururum, şartlarım kabul edilirse kalırım. Ama aksi olursa, tabii ki giderim.” (Fanatik)