BIST 9.693
DOLAR 32,59
EURO 34,80
ALTIN 2.508,16
HABER /  GÜNCEL

Sokak ortasında akıl almaz vahşet!

Duyanların kanını donduran olay Bursa'da yaşandı. Boşandığı karısını öldüren adamı, eski eşinin sevgilisi öldürdü!..

Abone ol

Bursa'nın İnegöl İlçesi'nde boşandığı eşi 25 yaşındaki Arzu Korkmaz'ı, 4 yaşındaki oğlunun gözü önünde sokak ortasında bıçaklayarak öldürdükten sonra boş bir arazide bıçaklanarak öldürülmüş olarak bulunan Resul Güçlü'nün katil zanlısı olarak eski eşinin sevgilisi 29 yaşındaki İbrahim Çelik gözaltına alındı.

Güvenlik kamerası görüntülerine Arzu Korkmaz'ın öldürülmesinden sonra Güçlü'nün peşinden koştuğu tespit edilen Çelik tutuklandı.

İnegöl'de geçtiğimiz cumartesi günü işlenen cinayette, Resul Güçlü, şiddetli geçimsizlik nedeniyle 6 ay önce boşandığı eski eşi Arzu Kormaz'ı, oğlu Atakan ile yürürken Süleymaniye Mahallesi Muhtarlığı önünde bıçakla ağır yaraladı. Hastaneye kaldırılmak istenen talihsiz kadın yolda yaşamını yitirirken, cinayetten sonra kaçan Resul Güçlü dört saat sonra olay yerine 700 metre uzaklıktaki boş bir arazide göğsüne isabet eden beş bıçak darbesiyle ölmüş olarak bulundu.

GÜVENLİK KAMERASI GÖRÜNTÜLERİNDEN GÖZALTINA ALINDI

Resul Güçlü'nün cinayete mi kurban gittiği yoksa intihar sonucu mu öldüğünü araştıran İnegöl Polisi, güvenlik kameralarından Resul Güçlü'nün Arzu Korkmaz'ı öldürdükten sonra kırmızı renk tişört giyen bir kişi tarafından kovalandığını tespit etti. Bu kişinin Arzu Korkmaz'ın sevgilisi İbrahim Çelik olduğunu belirleyen polis, İnegöl'de yalnız yaşayan ve iş bulduğu zaman çalışan Çelik'i önceki gün Konya'da babasının evinde yakalayıp gözaltına aldı. İnegöl Emniyet Müdürlüğü'nde suçunu kabul etmeyen Çelik, çıkartıldığı nöbetçi mahkemece tutuklanarak Bursa E Tipi Kapalı Cezaevi'ne kondu.

CİNAYET BIÇAKTAKİ PARMAK İZİ VE ADLİ TIP KURUMU RAPORU ÇÖZECEK


Resul Güçlü'nün cesedinin bulunmasından sonra yanında duran kanlı bıçaktaki parmak izleri araştırılıyor. Polis bu bıçaktaki parmak izleri ve Güçlü'nün göğsüne isabet eden bıçak darbelerinin derinliğinden Güçlü'nün ölüm nedenini ortaya çıkartacak.

Olayla ilgili soruşturmaya İnegöl Cumhuriyet Savcılığı'nca başlandı.


ESKİ DAMAT BAYRAMI KANA BULADI

HABERİ DİĞER SAYFADA

[PAGE]

ESKİ DAMAT BAYRAMI KANA BULADI

E.Y, yaklaşık 1 yıl evli kalıp ayrıldığı Merve Altan (23) ile 10 gün önce barışıp Güzeltepe köyündeki evine döndü.

Altan, bir süre sonra eşinin kendisini dövdüğünü iddia ederek ilçe merkezindeki baba evine yerleşti.

dam1.jpg

İddiaya göre, bayramın birinci günü Altan’ın Tepecik Mahallesi Doğu Sokak’taki evine gelen E.Y, eski eşi, kayın pederi ve kayın validesini tehdit edip ayrıldı. Bu sabaha karşı yeniden aynı eve gelen E.Y, eski kayın pederi Hüseyin Altan (48) ile kayın validesi Mediha Altan’ı (41) tüfekle ateş ederek öldürdü. Merve Altan’ı da yanına alan zanlı, evden kaçtı.

dam2.jpg

Eve gelen Cumhuriyet Savcısı’nın incelemesinin ardından Altan çiftinin cesetleri, Bayramiç Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Olayın ardından soruşturma başlatan güvenlik güçleri, E.Y. ile kaçırdığı Merve Altan’ın arandığını bildirdi.