BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

İş dünyasından teröre lanet yağdı

Hatay ve Gaziantep'te meydana gelen terör saldırılarına bir tepki de Türkiye İhracatçılar Meclisi'nden geldi.

Abone ol

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkanı Mehmet Büyükekşi, ''Gaziantep'te gerçekleşen hain terör saldırısı ile ülkemizin bütünlüğünü hedef alan saldırılar hiçbir zaman amacına ulaşamayacaktır'' dedi.

TİM Başkanı Mehmet Büyükekşi, Gaziantep'te gerçekleştirilen saldırı sonrası yaptığı açıklamada, ''Mübarek Ramazan Bayramında birliğimizi, dirliğimizi, sevincimizi Gaziantep'te gerçekleşen hain terör saldırısı ile bölmek isteyen terör örgütünü lanetliyor, hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar, geride kalan ailelere ve tüm Türkiye'ye baş sağlığı diliyoruz'' ifadelerini kullandı.

AMAÇLARINA ULAŞAMAYACAKLAR

''Önce Hakkari, ardından Gaziantep'te gerçekleşen hain terör saldırısı ile ülkemizin bütünlüğünü hedef alan saldırılar hiçbir zaman amacına ulaşamayacaktır'' diyen Büyükekşi, şunları kaydetti:

''Siyasi, ekonomik ve sosyal istikrarı ile büyüyen, güçlenen ve tüm dünyaya örnek olan Türkiye'nin, terörün kanlı elleri ile kirletilmesine asla izin vermeyeceğiz. Başta Gaziantepli vatandaşlarımız olmak üzere tüm halkımızı itidalli, sabırlı olmaya davet ediyoruz.

Bu arada, bu sabah Şırnak'ın Uludere ilçesinde yaşanan trafik kazası sonucu şehit düşen askerlerimize de Allah'tan rahmet; kederli ailelerine sabır ve başsağlığı diliyorum.''