BIST 9.725
DOLAR 32,54
EURO 34,81
ALTIN 2.426,64
HABER /  SPOR  /  FENERBAHÇE

Slovacko Fenerbahçe maçı saat kaçta, hangi kanalda? Maçın yayınlanacağı kanallar belli oldu

UEFA Avrupa Ligi 3. Ön Eleme Turu rövanşında temsilcimiz Fenerbahçe, Çekya ekibi Slovacko ile deplasmanda karşı karşıya geliyor. Kadıköy'de rakibini 3-0 gibi net skorla geçen Sarı-Lacivertliler tur kapısını aralamıştı. Futbol severler ise maça saatler kala Slovacko-Fenerbahçe maçı saat kaçta, hangi kanalda? sorusunun yanıtı araştırmaya başladı. Peki Slovacko-Fenerbahçe maçı hangi kanalda yayınlanacak? İşte Slovacko-Fenerbahçe maçının merak edilen yayın bilgileri...

Abone ol

Slovacko Fenerbahçe maçının ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda oynanacağı merak ediliyor. UEFA Avrupa Ligi 3. eleme turu ilk maçında Çekya'nın Slovacko takımını ağırlayan Fenerbahçe, rövanş maçına çıkacak. İlk maçta sahadan 3-0'lık skorla galip ayrılarak büyük bir avantaj elde Fenerbahçe, rövanş maçını da kazanıp adını play-off'a yazdırmak istiyor.

Slovacko- Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta?
Slovacko Fenerbahçe maçı, 11 Ağustos 2022 Perşembe günü saat 20:00'de başlayacak. Çekya'nın Uherske Hradiste kentinde Mestsky Stadyumu'nda oynanacak olan karşılaşma D-Smart 78. Kanal ve S-Sport’ta izleyicilerle buluşacak.

Sarı-lacivertliler tur peşinde
UEFA Avrupa Ligi 3. eleme turu ilk maçında 4 Ağustos'ta İstanbul'da Slovacko'yu Emre Mor ve Lincoln Henrique'nin (2) attığı gollerle 3-0 mağlup eden Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig 2022-23 sezonu ilk maçında 8 Ağustos'ta HangiKredi Ümraniyespor ile 3-3 berabere kaldı.

Avrupa mücadelesinde deplasman maçına 3-0 gibi avantajlı bir skorla çıkacak sarı-lacivertliler, rövanş maçını da kazanıp turu geçerek adını play-off'a yazdırmak istiyor.

Slovacko'yu elemesi halinde Fenerbahçe, Avusturya ekibi Austria Wien ile eşleşecek.

Kadro 23 futbolcudan oluştu
Fenerbahçe Kulübünden yapılan açıklamaya göre, Slovacko maçı için belirlenen 23 kişilik kadroda şu futbolcular bulunuyor:

Altay Bayındır, Ertuğrul Çetin, İrfan Can Eğribayat, Bright Osayi-Samuel, Attila Szalai, Mauricio Lemos, Gustavo Henrique, Luan Peres, Ferdi Kadıoğlu, Filip Novak, İsmail Yüksek, Willian Arao, Miha Zajc, Miguel Crespo, Arda Güler, Lincoln Henrique, Diego Rossi, Emre Mor, Burak Kapacak, Bruma, Joshua King, Enner Valencia, Serdar Dursun.

Fenerbahçe'de Serdar Aziz, İrfan Can Kahveci, Nazım Sangare, Joao Pedro ve Mert Hakan Yandaş'ın yanı sıra, Tisserand ile Pelkas, Slovacko maçları için daha önce UEFA'ya bildirilen listede bulunmuyor.

Jesus'un Fenerbahçe ile dördüncü Avrupa maçı
Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus, takımının başında dördüncü Avrupa maçına çıkacak.

UEFA Şampiyonlar Ligi 2. eleme turunda Dinamo Kiev'e elenen (0-0 / 1-2) sarı-lacivertli takımın deneyimli çalıştırıcısı, UEFA Avrupa Ligi 3. eleme turu ilk maçında Slovacko önünde galibiyetle (3-0) tanıştı.

Portekizli teknik adam, Fenerbahçe'nin başında yer alacağı 4. Avrupa kupası maçında Çekya temsilcisine karşı play-off turuna çıkabilmek için ter dökecek.

Avrupa kupalarında 244. maç
UEFA Avrupa Ligi 3. eleme turu rövanş maçında Çekya'nın Slovacko takımına konuk olacak Fenerbahçe, Avrupa kupalarında 244. karşılaşmasına çıkacak.

Sarı-lacivertli ekip, Avrupa kupalarında oynadığı 243 müsabakada 88 galibiyet, 52 beraberlik ve 103 mağlubiyet yaşadı.

Bu maçlarda rakip fileleri 305 kez havalandıran Fenerbahçe, kalesinde ise 356 gol gördü.