BIST 10.644
DOLAR 32,24
EURO 35,09
ALTIN 2.504,50
HABER /  SPOR

Shevadan Fenere yeşil ışık

Fenerbahçe'nin gündeminde olan Shevchenko, Fenerbahçe'ye gelebileceğini söylediği iddia edildi.

Abone ol

Shevchenko Fanatik'e konuştu: "İngiliz basını beni yordu. Burada kalmam zor. İstanbul'daki maçta Fenerbahçe taraftarından çok etkilendim. Kulüpler anlaşırsa benim açımdan sorun yok..." 

RESMİ TEKLİFİ ALDIK 

Yer, Cobham antrenman sahası... Chelsea, Manchester United ile oynayacağı Şampiyonlar Ligi Finali’ne hazırlanıyor. İşte Shevchenko'nun açıklamaları;

“Burada kalırsam, Chelsea’den başka takımda forma giymek istemem. Ancak İngiliz basını beni çok yordu. Haksız eleştiriler, Ada’da kalmamı zorlaştırıyor. Bolton’a attığım gol için bile ‘şans golü’ dediler. Oysa o golle şampiyonluğu bile kazanabilirdik. Transferimle ilgili tüm yetki menacerimde. Teklifleri o değerlendiriyor. Menacerim, Fenerbahçe’den gelen teklifi bana iletti.”

6 MAYIS'TA LONDRA'DA GÖRÜŞME

“Hatta bu konuda Chelsea ile görüştüklerini de biliyorum. Benim açımdan da, bonservis konusunda da sorun yok. İstanbul’da oynadığımız Fenerbahçe maçında taraftarlar beni çok etkilemişti. Müthiş bir atmosfer vardı. Bunlar, benim için önemli. Kulüpler anlaşırsa İstanbul’a gider, Fenerbahçe forması giyerim.”

Adanır’ın “İstanbul’da görüşürüz” sözüne, “Tamam’ yanıtını veren Shevchenko’nun, 6 Mayıs’ta Londra’daki Özer restoranda Murat Özaydınlı ile buluştuğu ve prensip anlaşmasına vardığı öğrenildi.

Blackburn Rovers’ta oynayan Tugay Kerimoğlu da, Fenerbahçe ile Shevchenko’nun el sıkıştığını ifade etti.

Fanatik