BIST 10.271
DOLAR 32,37
EURO 34,79
ALTIN 2.394,16
HABER /  POLİTİKA

Shell 200 bin araca ulaştı

Taşıtlarda pratik ve hızlı akaryakıt ikmali sağlayan Shell’in Taşıt Tanıma Sistemi’nde 200 bin araca ulaşıldı.

Abone ol

Türkiye genelindeki 750 Shell istasyonunda uygulanan Taşıt Tanıma Sistemi ile İstanbul'dan Mersin'e, İzmir'den Van'a kadar 11 bin şirkete ve 204 bin taşıta, 24 saat aralıksız hizmet veriliyor.

Shell Taşıt Tanıma Sistemi 200 Bin Araca Ulaştı

Türkiye’nin “ilk ve en büyük” filo takip sistemi olarak ön plana çıkan Shell Taşıt Tanıma Sistemi’nin 200 bininci müşterisi, 13 taşıtlık filosu ile Gaziantepli bir işadamı oldu.

Akaryakıt sektörünün yenilikçi şirketi Shell, 1996 yılında Türkiye’de ilk kez uygulamaya koyduğu Taşıt Tanıma Sistemi’ni ülke çapında hızla yaygınlaştırarak 200 bin araca ulaştı. Filo Yönetim Sistemleri konusunda pazar lideri olan Shell& Turcas Petrol A.Ş., sektörde markalaşan Shell Taşıt Tanıma Sistemi’ne (TTS) dahil olan 200 bininci taşıtı, ait olduğu şirketin sahibi ile birlikte kutladı. Gaziantepli işadamı İbrahim Aslan, Shell & Turcas Petrol A.Ş. İcra Kurulu Başkanı George Spanoudis'in özel konuğu olarak İstanbul'da ağırlandı.

“Taşıt Tanıma Sistemi’nin performansı artarak devam edecek”

Shell Taşıt Tanıma Sistemi’nin elde ettiği başarıya ilişkin görüşlerini bildiren Shell& Turcas Petrol A.Ş. İcra Kurulu Başkanı George Spanoudis ve Ticari Akaryakıtlardan Sorumlu İcra Kurulu Üyesi M. Hakan Özakman, Shell Taşıt Tanıma Sistemi'nin performansının artarak devam edeceğini ve "ilk ve en büyük" olmanın ancak bu şekilde kalıcı olabileceğini vurguladılar.
Yaptığı konuşmasında, Shell'in tüm operasyonlarındaki en önemli konunun İSEÇ (İş Sağlığı, Emniyet, Çevre) standartlarına uyum olduğunu belirten George Spanoudis, tüm iş ortakları ve tedarikçileri ile birlikte bu konuya özen göstererek, toplumsal sorumluluklarını yerine getirdiklerini vurguladı. George Spanoudis, bu halkanın önemli bir parçasının da Shell müşterileri olduğunu ifade etti.

20 yıla yakın süredir Shell müşterisi olduğunu ifade eden İbrahim Aslan ise, Shell Taşıt Tanıma Sistemi'nin işlerine çok değer kattığını, sistemin sağladığı kontrol mekanizmaları sayesinde yüzde 25- 30 civarında tasarruf sağladıklarını belirtti. Aslan, “Filomuzu 3 yılda bir yeniliyoruz. Yeni taşıtlarımızın piyasadaki en kaliteli yakıtı kullanmalarını garanti etmek için Shell Taşıt Tanıma Sistemi'ni tercih ediyoruz.” diye konuştu.
Kutlamanın sonunda, Armatek Gıda Taşımacılık Petrol Tekstil İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi’nin sahibi İbrahim Aslan’a, Shell & Turcas İcra Kurulu Başkanı George Spanoudis tarafından özel bir seyahat ve kalem seti hediye edildi. George Spanoudis, şöyle konuştu:
“Başarılı çalışmalarımızın arkasında ailelerimiz bulunuyor. Bu nedenle, bu tatilin Aslan Ailesi’ni mutlu etmesini diliyoruz ve hediye ettiğimiz bu kalemlerle Armatek'in ve Shell'in işlerini geliştirecek anlaşmalara imza atılmasını temenni ediyoruz”

Shell TTS, pratik ve hızlı akaryakıt ikmali sağlıyor

Shell Taşıt Tanıma Sistemi, akaryakıt giderlerinde tam ve detaylı bir kontrol sağlıyor. Taşıt Tanıma Sistemi kullanılan filolarda hangi araca, nerede, ne zaman ve ne kadar yakıt alındığına ilişkin bilgilerin yanı sıra; araçların km. başına ne kadar yakıt harcadığı da Shell Taşıt Tanıma Sistemi ile rapor ediliyor.

Taşıtlarda pratik ve hızlı akaryakıt ikmali sağlayan sistem, araca takılan ‘Taşıt Kontrol Ünitesi’yle çalışıyor. Sisteme sahip araç Taşıt Tanıma Sistemi’nin uygulandığı bir Shell İstasyonu’ndan yakıt aldığında, akaryakıt dolumu saniyeler içerisinde gerekli kontroller yapılarak otomatik olarak gerçekleşiyor.

Araçta sadece depo ağzına ve km. saatine bağlı olan Taşıt Kontrol Ünitesi, taşıt performansını ve km'sini etkilemediği gibi, Taşıt Tanıma Sistemi’yle bekleme yapılmasına gerek kalmadan, bütün ödemeler de tek bir noktadan alınabiliyor.