BIST 10.891
DOLAR 32,94
EURO 35,76
ALTIN 2.529,05
HABER /  GÜNCEL

Öldüren mutluluk!

Çalıştığı işyerinde torunun doğum haberini aldı. Alelacele çıktığı yolda trafik kazası geçirdi.

Abone ol Bursa'nın İznik ilçesinde bir kişi, dünyaya gelen torununu görmek için hastaneye giderken geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti.

Alınan bilgiye göre, İznik Devlet Hastanesine kaldırılan kızı Burçin Arıkan'ın bir erkek bebek dünyaya getirdiğini öğrenen Osman Fikret Özcan (55), kızını ve torununu görmek için 16 F 7612 plakalı motosikletiyle yola çıktı.

Özcan'ın kullandığı motosiklet, İznik-Yenişehir kara yolunun 1. kilometresindeki akaryakıt istasyonunun yakınında, Bilecik'in Osmaneli ilçesinde görev yaptığı öğrenilen Astsubay M.Ö. yönetimindeki 16 H 1110 plakalı otomobille çarpıştı.

Çarpışmanın etkisiyle motosikletten düşen Özcan'a bu kez kaza geçiren bir arkadaşını hastaneye götürdüğü bildirilen Durukan K. idaresindeki 16 FS 010 plakalı otomobil çarptı.

Kazada otomobilin altında kalarak olay yerinde hayatını kaybeden Osman Fikret Özcan'ın cesedi İznik Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Otomobil sürücülerinin gözaltına alındığı, kazayla ilgili soruşturmanın devam ettiği bildirildi.