BIST 10.891
DOLAR 32,94
EURO 35,76
ALTIN 2.529,05
HABER /  SPOR

Fener kontrolden geçti

Yerli ve yabancı 15 oyuncu sezon başı sağlık kontrolünden geçirildi.

Abone ol

Fenerbahçe'de 2008-2009 futbol sezonu hazırlıkları öncesi sağlık kontrolleri başladı.

Sarı-lacivertli ekipten yerli ve yabancı 15 futbolcuya, futbol takımı idari menajeri Volkan Ballı ve kulüp doktoru Piyer Arzuman eşliğinde Kadıköy Acıbadem Hastanesi'nde sezon başı sağlık kontrolleri yapıldı.

Sezon bitmeden Rus kulüp FK Moskova ile anlaşarak ön protokol yapan, daha sonra bu kararından vazgeçen ve Fenerbahçe ile yeniden anlaşan Önder Turacı da sağlık kontrollerinde yer aldı.

(A) Milli Futbol Takımı'nın Avrupa Futbol Şampiyonası kadrosunda yer alan ve dün yurda dönen Volkan Demirel, Semih Şentürk ve Uğur Boral'ın da yer aldığı kontrollere katılan diğer futbolcular Yasin Çakmak, Can Arat, Ali Bilgin, Deniz Barış, Selçuk Şahin, Gürhan Gürsoy, İlhan Parlak, Volkan Babacan, Mert Günok, Deivid De Souza ve Gökçek Vederson oldu.

Futbolcularla birlikte mevcut takımın idari ve teknik kadrosu da sağlık kontrolünden geçti.

Sarı-lacivertli ekip, yarın da devam edecek sağlık kontrollerinin ardından 29 Haziran Pazar günü yeni sezon hazırlıklarına Samandıra'daki tesislerinde yapacağı antrenmanla başlayacak.

Diğer yandan, geçen sezonun büyük bölümünde sakatlık problemi yaşayan Deniz Barış'ın sakatlığının geçtiği, takımla birlikte çalışmalara başlayacağı öğrenildi.