BIST 9.722
DOLAR 32,52
EURO 34,95
ALTIN 2.425,77
HABER /  GÜNCEL

Şevket Çoruh hakkında yapılan soruşturmanın sebebi ortaya çıktı

ELAZIĞ depremi sonrası Şevket Çoruh ve Berna Laçin'in de aralarında olduğu 50 kişi hakkında soruşturma başlatıldı. Şevket Çoruh hakkındaki soruşturmanın nedeni ortaya çıktı. Çoruh'un soruşturması Facebook'ta yapılan paylaşımla ilgili...

Abone ol

Elazığ'da meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki depremle ilgili sosyal medya hesabında provokatif paylaşımda bulunduğu iddia edilen Şevket Çoruh hakkındaki soruşturmanın detayları ortaya çıktı.

Elazığ'da meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki deprem ile ilgili olarak sosyal medya hesabında 'provokatif' paylaşımlarda bulunduğu iddiasıyla hakkında soruşturma başlatılan sanatçı Şevket Çoruh, dün T24'e yaptığı açıklamada "Geçmiş olsun Elazığ" dışında bir paylaşım yapmadığını söyledi.

Facebook’ta açılan bir hesapta ne yazıldı?

Hürriyet'in aktardığına göre yetkililer ise Çoruh'un ismiyle Facebook’ta açılan bir hesapta, “Kızılay’ın 2019’da vatandaşlardan topladığı bağış tutarı 828 milyon TL. Devlet 2019’da 3.7 milyar deprem vergisi amacıyla ÖİV toplamış...Ama Elazığ’da deprem olduğunda bakanın açıklaması: 'Her şeyi devletten beklememek lazım' –Siz ne işe yararsınız?” paylaşımı bulunduğunu belirtti. Yetkililer “Soruşturma kapsamında bu hesabın Şevket Çoruh’a ait olup olmadığı tespit edilecek” dedi.

Çoruh'un Facebook hesabı yok

Şevket Çoruh, 22 Nisan 2019'da kişisel Twitter hesabında bir paylaşım yapmıştı ve 'Facebook hesabının olmadığını' duyurmuştu.

BU FOTO GALERİYE BAKIN
Özcan Deniz'in Kral dizisinde yeni kriz! Senaryo baştan yazılıyor ertelendi
Foto Galeri Özcan Deniz'in Kral dizisinde yeni kriz! Senaryo baştan yazılıyor ertelendi Galeriye Gözat