BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Seks sorusu Rıdvanı dağıttı

Rıdvan Dilmen'ın zor anları. Canlı yayında Saba Tümer öyle bir soru sordu ki.. Kızardı, bozardı ne diyeceğini bilemedi.

Abone ol

İNTERNETHABER
Kaynak: Medya Takip Merkezi


Türk futbolunun ve Fenerbahçelilerin çok sevdiği futbolcu Rıdvan Dilmen, CNN Türk'te canlı yayınlanan "Gece'nin Rengi"nde Saba Tümer'in konuğu oldu..

Futbola nasıl başladığını anlatıyordu Rıdvan.. Saba Tümer programa hızlı bir giriş yaptı. Başka yöne çekilebilecek bir soru yöneltti.

'Kaç yaşında ilk milli oldun?' sorusuna Rıdvan, kısa bir duraksamanın ardından soruyla karışık "futbolda" cevabını verince, Tümer meşhur kahkahasını patlattı.

Saba Tümer gülme arasında "basket... Evet futbolda" deyince Dilmen de geri kalmadı. Gülerek "1981 yılında, yok değil" cevabıyla espriyi sürdürdü..

Rıdvan Dilmen'in Nazilli'den Muğla Spor'a hangi bedel karşılığında transfer olduğunu biliyor muydunuz?

[PAGE]

25 futbol topu bunun için mi?

Futbol sektörünün nereden nereye geldiğini göstermesi açısından çok çarpıcı..

"Kemal Hoca Muğla'da teknik direktördü. Nazilli'de beni beğeniyor ve Muğla'ya götürüyorlar. Muğla Spor başkanı benim için "jokey mi getirdin futbolcu mu? Bu 25 topu bunun için mi vereceğiz" demiş Kemal Hoca'ya. Çünkü tok karnına 51 kilo geliyordum. "




Saba Tümer'in hangi sorusuna "tövbe estağfirullah" dedi?

[PAGE]

TÖVBE ESTAĞFURULLAH

Tümer'in seks ve futbolla ilgili sorusu Dilmen'i utandırdı. Ne diyeceğini bilemedi, başını bir o yana bir bu yana çevirdi.

İşte Tümer'in Rıdvan'ı utandıran o sorusu:

"Geçenlerde Haydar Dümen söyledi bizim programda. Freud "Seks ve futbol birbirine benzer. Golün kendisi seks, kale, vajina, gol ve top da penistir" demiş. Gol olunca bütün stad ayağa kalkıyor çünkü başardı.. Sen öyle bir bağlantı kuruyor musun? Freud haklı mı?"

Dilmen "ne alaka" der gibi eliyle işaret yaptı. Sitemle karışık "Haydar Dümen'e sorun. Bence konuyu değiştirelim. Tövbe estağfurullah. Futbolla ne ilgisi var" diye cevap verdi.

Tümer belli etmese de Dilmen'in bu tavrına bozuldu. "Utanılacak bir şey yok. Cinsellik deseydim daha mı az utanacaktık" diye karşılık verdi..
 


Rıdvan'ın iki komik taksi anısı

[PAGE]

TAKSİCİ ANILARI KOPARTTI

Her ünlünün olduğu gibi onun da başından ilginç anıları olmuş. Başından geçen iki taksi anısını anlattı.

"Oturdum taksicinin yanına. Bebek'e iniyorum. 'Abi sen Rıdvan mısın?' dedi. Evet dedim. 'Beni yiyecen di mi?' dedi. Nüfus kağıdını çıkaracak halim yok. Neyse indim taksiden. Çoçuklar top oynuyordu. Aaaa 'Rıdvan adi' dediler. 'Kerizlere bak onlar da Rıdvan zannetti' dedi. "

Bir başka taksi anısı

"Nişantaşı'nda Rumeli Caddesi'nde trafik sıkışık. Arabada yine önde oturuyorum. 1. vites zor gidilorsun. Herkes arabadan bana bakıyor. Sağa baktı sola baktı aynaya baktı 'beni herkes tanır burada' dedi."




Rıdvan'ı sahada sağ ve sol kanattan kim kovdu?

[PAGE]

GEÇ SOLA SENİNLE Mİ UĞRAŞACAĞIM

Rıdvan Dilmen'de anı çok. Yeşil sahalarda karşılaştığı anıları toplasa kitap olur. İşte onlardan biri de Fenerbahçe-Sarıyer maçında yaşandı..

Saba Tümer bir okurun 'Erdoğan'ın soldan Cem'in sağ taraftan kovması' anısını Rıdvan'a sordu.

"Fenerbahçe'ye geçtim. Erdoğan Arıca ve Cem Pamiroğlu da birkaç yıl sonra Sarıyer'e geçmişti. Sağ tarafta önde oynuyordum. Cem abi dedi ki 'sola geç bak tekme atacağım yeter seninle mi uğraşacağım' Sola geçtim. İstersen geçme. Cem abi sertti. İki dakika sonra Erdoğan abi 'öbür tarafa geç fena yapacağım' dedi. Ya abi nerede oynayacağım. Dışarı mı çıkacağım Allah aşkına"