BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

En iyisi sen çıktın sözü ölümü oldu

İstanbul'un göbeğinde bir otomobilini içinde telle boğularak öldürülmüştü. Katil sevgili çıktı. Nedeni de "erkeklik" mevzusu.

Abone ol

İstanbul Nişantaşı'nda bir otomobilin içinde telle boğularak öldürülen Esra Karsel'in katil zanlısı gözaltına alındı.

Şüphelinin Eyüp G. olduğu öğrenilirken, polis kaynakları gözaltına alınan zanlının Karsel'i öldüren kişi olduğunun kesinleştiğini belirtti.

O GECE O OTOMOBİLDE BİRLİKTE OLMUŞLAR

39 yaşındaki Esra Karsel'in katil şüphelisi başka bir cinayetten sabıkalı 29 yaşındaki sevgilisi Eyüp G. çıktı. Eyüp G., telefon takibi ile yakalandı. Eyüp G.'nin verdiği ifadeye göre Esra Karsel ile sevgilisi olay gecesi Teşvikiye'de otomobil içinde birlikte oldu.

"EN İYİSİ SENSİN" DEYİNCE KISKANDI TELLE BOĞDU

İddiaya göre Esra Karsel, sevgilisine “Şu ana kadar birlikte olduğum erkeklerin içinde en iyisi sensin” dedi. Bu sözden Esra Karsel'in başka erkeklerle birlikte olduğu sonucunu çıkaran Eyüp G., otomobilde bulduğu telle Esra Karsel'i boğdu. Eyüp G., cinayeti kıskançlık yüzünden işlediğini söyledi.

ESKİ SEVGİLİSİNİ DE TELLE BOĞARAK ÖLDÜRMÜŞ

Eyüp G., 12 Kasım 2003 günü de 23 yaşındaki hemşire sevgilisi İlknur Değirmenciler'i Üsküdar'da birlikte yaşadıkları evde telle boğarak öldürmüştü. Eyüp G., cinayeti önce intihar gibi göstermek istemiş ve sevgilisinin bileklerini kesmişti. Ancak vicdan azabına dayanamayan Eyüp G. polis merkezine giderek teslim olmuştu. Eyüp G., hemşire sevgilisini başka biriyle ilişkisi olduğundan şüphelendiği için öldürdüğünü söylemişti.

SEVGİLİSİNİN KATİL OLDUĞUNU BİLİYORDU

Polis, Esra Karsel ile Eyüp G.'nin telefondan tanıştığını söyledi. İddiaya göre Esra Karsel, Eyüp G.'nin sevgili katili olduğunu ve cezaevinden çıktığını biliyordu. Zanlının, tutuklu bulunduğu Çorum Yarı Açık Cezaevi'nden bir süre önce firar ettiği iddia edildi.