BIST 10.358
DOLAR 32,24
EURO 34,78
ALTIN 2.464,75
HABER /  GÜNCEL

Çankaya Belediyesinden vefa örneği

Çankaya Belediyesinden muhtarlarının aynı gün doğan, aynı üniversiteyi kazanan ve aynı gün ölen ikiz çocuklarına örnek bir vefa örneği

Abone ol

İNTERNETHABER
ANKARA-

Çankaya Belediye Meclisi Remzi Oğuz Arık Mahallesi Muhtarı Süleyman Demircan’ın, trafik kazasında kaybettiği oğulları Eren ve Onur Demircan’ın isimlerinin Ayrancı’da bir parka verilmesini karalaştırdı.

ODTÜ’de öğrenim gören Onur ve Eren kardeşler, kısa bir süre önce motosikletle giderken bir aracın arkadan çarpması sonucu yaşama da birlikte veda etmişlerdi.

Aynı gün doğmuşlardı. Her ikisi de aynı üniversiteyi, ODTÜ’yü kazanmıştı. Eren kimya, Onur ise makine mühendisi olacaktı. Tutkuları da ortaktı: motosiklet. İkizler, motosikletle Eren’in staj yaptığı fabrikadan dönerken bir araba onlara arkadan çarptı. Birlikte başlayan hayatları, tutkuları, hayalleri de aynı anda, daha henüz hayatının baharlarındayken, 21 yaşlarında son buldu. Doğduklarında olduğu gibi, öldüklerinde de yan yanaydılar.

Şimdi yine beraberler: Adları aynı parkta birlikte anılacak…

Çankaya Belediye Meclisi, büyük bir vefa örneği göstererek Remzi Oğuz Mahallesi Muhtarı Süleyman Demircan’ın elim bir trafik kazasında yitirdiği ikiz oğulları Eren ve Onur Demircan’ın isimlerinin Ayrancı’ da bir parka verilmesini kararlaştırdı. . Doğdukları günden o talihsiz kazaya kadar hayatları hep birlikte geçen ikizler, Ayrancı’daki bir parkta sonsuza kadar yine yan yana olacaklar…