BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Ankaralılar doğalgaz alımında rahatlayacak

Kış yaklaşıyor. Doğalgaz alımı için satış bürolarının önündeki kuyrukları yok etmek için Ankara'da yeni bir uygulama başlatılıyor.

Abone ol

İNTERNETHABER
ANKARA-

Başkent Doğalgaz A.Ş Genel Müdürü Harun Gündüz, abonelere daha iyi hizmet verme adına, yarından itibaren 24 saat boyunca doğalgaz satışına başladıklarını açıkladı.

Gündüz, doğalgaz satış hizmetinin 24 saat saat boyunca süreceği yerler arasında, Maltepe'deki Başkent Doğalgaz Dağıtım A.Ş Genel Müdürlüğü gişeleri ile Keçiören'deki PTT merkezinin olduğunu söyledi.

Maltepe ve Keçiören'in en çok doğalgaz abonesinin bulunması nedeniyle ''Pilot ilçe'' olarak seçildiğini ifade eden Gündüz, uygulamanın abonenin doğalgaz satın alma konusunda mağdur duruma düşmemesi için yapıldığını belirti.

Gündüz, Mart ayından itibaren PTT Genel Müdürlüğü'yle gerçekleştirilen anlaşma gereği, PTT merkezilerinde başlatılan doğalgaz satışının da abonelere kolaylık sağladığını anımsattı. Gündüz, abonelere daha iyi hizmet verme adına, yarından itibaren 24 saat boyunca doğalgaz satışına başlayacaklarını bildirdi.