BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Tartışmaya son noktayı o koydu

Kürt açılımına destek verdi mi vermedi mi? MHP'li Oktay Vural'ın izini sürüp araştırdığı herkesin merak ettiği konuda son söz Kevin Costner'dan geldi

Abone ol

İç siyasetimizi karıştıraın Kevin Costner meselesinde herkesi merak ettiği o son tartışmaya Kevin Costner noktayı koydu.

Kevin Costner; Türkiye'deki konserinin ertelenmesine kadar varan tartışmanın ardından  sözcüsü Arnold Robinson aracılığıyla Türk halkına mesaj gönderdi Costner, "Türkiye'yi ve Türk insanını çok seviyorum. Hiçbir zaman bana atıfta bulunulan konularda da herhangi bir açıklama yapmadım" dedi.

Costner bu açıklamayı, ABD'den yayınlanan haber sitesi turkishreporter'a bu açıklamayı yaptı.

AK Parti'nin Tanıtım ve Medyadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Edibe Sözen'in geçen ay demokratik açılımına destek verdiğini öne sürdüğü Kevin Costner meselesi MHP'li Oktay Vural'ın bu işi araştırıp böyle bir desteğin söz konusu olmadığını ortaya çıkarmasına kadar varmıştı.

Costner'in sözcüsü Robinson, Türk halkına ünlü oyuncunun şu mesajını iletti: "Türkiye'yi ve Türk insanını çok seviyorum. Türk insanı bana karşı çok nazik ve iyi kalplı davranıyor. Türkiye'nin iç politika konularındaki tartışmalara gelince, ben kendimi o konuda konuşacak derecede bilgi ve söz sahibi biri olarak görmüyorum. Hiçbir zaman bana atıfta bulunulan konularda da herhangi bir açıklama yapmadım."

Bülent Arınç Kevin Costner'ı fena haşlamış; Baykal da "Sen artistliğini yapsana; biçim içişlerimize neden karışıyorsun" demişti. Aslında Kevin Costner'ın böyle bir destekte bulunmadığı ortaya çıkmış oldu.