BIST 9.916
DOLAR 32,52
EURO 34,90
ALTIN 2.433,79
HABER /  GÜNCEL

Sarıgülden tarih yazacağız iddiası

Kılıçdaroğlu'nun gelişiyle birlikte çekileceği söylenen Sarıgül partisinin Kırıkkale teşkilatının yemeğindeydi,

Abone ol

Türkiye Değişim Hareketi Lideri Mustafa Sarıgül, ''İnsanlar AK Parti ile mutsuz. AK Parti'nin heyecanı kalmadı, heyecanı düştü. yüzde 48 oy veren vatandaş var ya şimdi sandığa gittiği zaman mevcutları beklemiyor, sadece Türkiye Değişim Hareketinin başarılı, yetenekli yöneticilerini bekliyor'' dedi.

Sarıgül, TDH Kırklareli İl Başkanlığınca düzenlenen dayanışma yemeğinde yaptığı konuşmada, ''Her ampulün bir süresi vardır. Ampulü zamanında söndürmezseniz patlar ve sıkıntı yaratır'' diye konuştu.

Türkiye'nin önemli bir süreçten geçtiğini ifade eden Sarıgül, şöyle devam etti:

''Hepimizin en büyük amacı özellikle bütün yurttaşlarımızın varlık içerisinde bereket içerisinde, huzurlu bir yaşam sürdürmeleri. Türkiye'mizin her noktasında huzurun ve barışın gelmesi Türkiye Değişim Hareketinin en büyük arzusudur.

Türkiye Değişim Hareketinde görev alan bütün arkadaşlarımız örflerimizi, törelerimiz,korur. İnançlarımıza saygı duyar, büyüklerimizi sayar, küçüklerimizi sever.''

Türkiye Değişim Hareketi İki önemli felsefeyi savunduğunu belirten Sarıgül, söyle devam etti:

''Birincisi olmazsa olmazımız Türkiye Değişim hareketi varlığını savunuyor, herkes varlığı olsun diyor. Varlığın olduğu yerde huzur vardır. Varlığın olduğu yerde mutluluk vardır, enerji vardır, birlik vardır. Bolluk varsa mutluluk vardır. Bunlar varsa bütün vatandaşlarımız mutludur. Demokrasinin gereği ülkemizde yeni kurulan bir çok siyasi parti var. Mevcut olan bir çok siyasi parti var. Ama onlarla kimse ilgilenmiyor, tövbe estağfurullah, ölüyü bırakmış diriyi bırakmış, gözü Türkiye Değişim Hareketi Partisine dikmiş.''

''GENERALLERİ RAHATSIZ ETMEYECEĞİZ''

Generalleri rahatsız etmeyeceklerini, Mehmetçiklerin kendilerine lazım olacağını ifade eden Sarıgül, sözlerini şöyle sürdürdü:

''Biz Mehmetçiklerle yolumuza devam edeceğiz. Benim ve arkadaşlarımın rütbe heyecanı yok. Ben rütbemi 30 yaşında Türkiye Cumhuriyeti'nin en genç ve ön seçimlerde milletvekili olduğumda aldım. Hiç merak etmeyin, Allah insanları denemek için ya para verir ya da makam verir. Paranız çok olabilir, makamınızda çok yüksek olabilir. Ama delikanlı, mert, adam olmazsanız ne işe yarar.

Yaptığımız kamuoyu ve anketlerinde AK Parti yüzde 48 oy aldı. Ama şimdi insanlar AK Parti ile mutsuz. AK Parti'nin heyecanı kalmadı, heyecanı düştü. Yüzde 48 oy veren vatandaş var ya şimdi sandığa gittiği zaman mevcutları beklemiyor, sadece Türkiye Değişim Hareketinin başarılı, yetenekli yöneticilerini bekliyor.''

Pazar günü Ümraniye'de Türkiye Değişim Hareketinin bir tarih yazacağını ileri süren Sarıgül'e, adı yazılı Kırklareli Spor forması hediye edildi.