BIST 10.046
DOLAR 32,31
EURO 34,69
ALTIN 2.411,88
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Manisasporda transfer harekatı

Süper Lig gelecek sezon üst sıralara oynayacak Manisaspor'da hareketli günler yaşanıyor.

Abone ol

Manisaspor Teknik Direktörü Reha Kapsal'ın raporu doğrultusunda transfer çalışmalarına yön veren kurmaylar, Semavi Özgür'ün işini bitirdi.

Yeni Asır gazetesinin haberine göre, Manisaspor Yönetimin Semavi Özgür ile her konuda anlaşmaya vardığı ve pazartesi günü resmi sözleşmenin imzalanacağı öğrenildi. Futbola İzmir amatör küme ekibi Ceylanspor'da başlayan daha sonra Petkim, Alanya, Kocaeli ve son olarak Ankaragücü forması giyen Semavi, devre arasında Başkent ekibiyle yollarını ayırmıştı. 27 yaşındaki tecrübeli oyuncu Manisa'nın sol kanadına bu sezon güç katacak.

Yönetim, Güven ile yollarını ayırıyor

İç transferde Burak ve Mehmet Nas ile anlaşma sağlayan Manisaspor yönetimi Güven Varol ile yapılan son görüşmeden de sonuç alamadı. Tecrübeli futbolcuyla anlaşamayan yönetim Güven'i gözden çıkarırken, tecrübeli oyuncunun Ankaragücü ile prensip anlaşmasına vardığı belirtildi. Başkan Kenan Yaralı, transfer döneminde iskelet kadroyu koruyacaklarını belirterek, "En az 3 golcü ve 2 orta saha oyuncusu almayı planlıyoruz. İşimizi şansa bırakmayacağız. İnce eleyip, sık dokuyup, nokta transferler yapacağız" dedi.