BIST 10.741
DOLAR 32,21
EURO 35,05
ALTIN 2.526,36
HABER /  POLİTİKA

Şandır AK Partiyi suçladı

MHP'li Mehmet Şandır, ''MHP olarak AKP'yi çiftçi düşmanı, esnaf düşmanı ilan ediyorum'' dedi.

Abone ol

MHP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Şandır, partisinin Tokat Merkez İlçe Kongresi'nde, MHP'nin milletin sığınacağı son liman olduğunu savunarak, bu nedenle kongreye çok büyük önem verdiklerini söyledi.

AK Parti hükümetini eleştiren ve AK Parti'nin Türkiye'ye zarar verdiğini öne süren, Şandır, şöyle konuştu:

''AKP iktidarı, milletimizin takdiri ve milletimizin oyu ile iş başına gelmiş. Bu milletin tercihine biz MHP olarak saygı duyarız. Ancak milletimiz adına milletimizin emanetini taşıyan siyasi iktidarlardan hesap sorarız. 3.5 yıl oldu bu ülkeyi AKP yönetiyor. Meclis onların, bürokrasi onların, her türlü kanunu çıkarabiliyorlar. Seçim meydanlarında acil eylem planlarında söz verdikleri hangi hususu gerçekleştirdiler?''

Esnafın ve çiftçinin durumunun çok kötü olduğunu iddia eden Şandır, ''Esnafımız ne durumda bunun hesabını geçmişi bahane etmeden AKP iktidarı ve onun yönetimi bu millete vermek mecburiyetinde. MHP olarak AKP'yi çiftçi düşmanı olarak ilan ediyorum. MHP olarak AKP hükümetini esnaf düşmanı olarak ilan ediyorum. Çiftçimiz her üründe ve ülkenin her bölgesinde 3 senedir zarar ediyor'' diye konuştu.