BIST 10.735
DOLAR 32,18
EURO 35,01
ALTIN 2.527,08
HABER /  SPOR

Galatasarayda durmak yok

Vestel Manisaspor'u 4-2 yenen Galatasaray, Samsunspor maçına hazırlıklara başladı.

Abone ol

Turkcell Süper Ligi'nde Vestel Manisaspor'u 4-2 yenen Galatasaray, 4 Mart Cumartesi günü sahasında Samsunspor ile yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarına ara vermeden
başladı.

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde, teknik direktör Eric Gerets yönetiminde gerçekleştirilen ve yaklaşık 1 saat süren antrenmana, milli takım aday kadrosuna çağrılan futbolcular katılmadı. Dünkü maçta yer alan futbolcular koşu ile idmanı tamamlarken, diğer futbolcular koşunun ardından kısa pas ve şut çalışması yaptılar.

Anrenmana, 1 Mart Çarşamba günü Çek Cumhuriyeti'yle İzmir'de oynanacak (A) ve Ümit Milli Takımlarının maçları için aday kadrolara çağrılan Hasan Şaş, Ümit Karan, Necati, Orhan, Aykut Erçetin, Hasan Kabze, Sabri, Ferhat ve Uğur Uçar ile izinli olan Hakan Şükür katılmadı. Sarı-kırmızılı takımın yabancı futbolcularından Sasa İliç, Marek Heinz ve Stepjan Tomas da ülkelerinin milli takım kamplarına
gittiği için idmanda yer almadı.

Bu arada, sakatlığı devam eden Ayhan takımdan ayrı koşu yaparken, antremanda Saidou'nun minik oğlu Yahya futbolcuların neşe kaynağı oldu. İdmanın sonlarına doğru sahaya girerek kaleye geçen babasına şut atan Yahya, basın mensuplarına da babasıyla birlikte poz verdi.

Sarı-kırmızılılar, yarını izin yaparak geçirdikten sonra, Samsunspor maçının hazırlıklarını salı günü yapacakları çalışma ile sürdürecek.