BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  POLİTİKA

Salih Uzundan hükümete eleştiri

Anavatan Partisi Genel Başkanı Salih Uzun, işçinin, çiftçinin ve esnafın yüzünün ancak kendi iktidarlarında güleceğini söyledi.

Abone ol

Anavatan Partisi (ANAVATAN) Genel Başkanı Salih Uzun, işçinin, çiftçinin ve esnafın yüzünün ancak kendi iktidarlarında güleceğini söyledi.

Uzun, Antalya'nın Finike ilçesine bağlı Sahilkent belde belediye başkan adayı İsmail Katkıcı'nın seçim bürosunda, partililere hitap etti.

Finike'de, Uzun'a, genel başkan yardımcıları Mustafa Uğur Ener ve Cemil Karakeçili ile MKYK üyesi Muhittin Başaran ve Antalya İl Başkanı Servet Ünal eşlik etti.

Seçim otobüsünden vatandaşlara seslenen Salih Uzun, Türkiye'nin yeni kuşak siyasetçileri olarak yola çıktıklarını belirterek, ''29 Marttan sonra ortaya çıkacak yeni siyasi ortamda, genel seçimlere kadar yeni açılımları biz getireceğiz. İş bize düştü, işsiz kardeşlerimizin koluna biz gireceğiz, çiftçimizi biz zenginleştireceğiz, esnafımızın yüzünü biz güldüreceğiz'' dedi.

Seçimlerde sadece iktidarın seçilmediğini, aynı zamanda vatandaşlar tarafından muhalefet görevinin de verildiğini kaydeden Uzun, mevcut iktidar ve muhalefetin görevlerini yapmadıklarını iddia etti.

ANAVATAN Genel Başkanı Uzun, şunları söyledi:

''Günümüzde iktidar, iktidar gibi, muhalefet de muhalefet gibi davranmıyor. Aynı yalanları ve kısır çekişmeleri duymaktan bıktıysanız, bize destek olun. Destek olun ki 29 Marttan sonra Türkiye sahipsiz kalmasın. Nasıl ki ekmek teknenizi evladınıza emanet ediyor ve gözünüz arkada kalmıyor, ülkemizin yönetimini de bize, Özal'ın evlatlarına emanet edin, sizi mahcup etmeyeceğiz.''
Uzun, Sahilkent'teki konuşmasının ardından, Antalya'nın Kumluca ilçesi Beykonak Beldesine hareket etti.