BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Saldırganın ailesi şaşkın

Saldırgan avukatın babası İdris Arslan olaya inanamıyor. Baba oğluna çok şaşırdı.

Abone ol

Danıştay'daki silahlı saldırıyı yapan Alparslan Arslan'ın babası İdris Arslan, ''Oğlum inançlı, namazında niyazında bir insan. Ancak aşırıya kaçan biri değil'' dedi.

Elazığ Milli Eğitim Müdürlüğünde, İlköğretim Müfettişi olarak görev yapan 4 çocuk babası İdris Arslan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, olayı, dışarıda görevde bulunduğu bir sırada duyduğunu ve şok olduğunu ifade etti.

''İnsanlar bir olay yaşadığında rüyadır diye düşünürler ya, şu anda da bunun rüya olmasını istiyorum'' diyen Arslan, şunları söyledi:  ''Şok içindeyim. Üzücü bir olay. Bir tek oğlum. O değildir diye düşünüyorum. Kendisine ulaşmaya çalıştım. Ama ulaşamadım. Bu nedenle şüphelerim arttı. Oğlum inançlı, namazında niyazında bir insan. Ancak milletine, devletine bağlı. Aşırıya kaçan biri değildi. Çok üzgünüm.''

Bu arada İdris Arslan'ın komşuları da Alparslan Arslan'ı sakin ve kendi halinde bir insan olarak tanıdıklarını anlattılar. Alparslan Arslan'ın annesi ise gazetecilere açıklama yapmak istemedi. Olayın ardından, Elazığ'da İdris Arslan'ın evine, yakınları ve komşuları ziyarete gelmeye başladı.