BIST 10.277
DOLAR 32,29
EURO 34,81
ALTIN 2.391,96
HABER /  MAGAZİN  /  KÜLTÜR VE SANAT

Yeni çıkan kitaplar

Sinek,Selahattin Hilav'a Saygı,Yakınlık , Aşk Kusura Bakmaz , 5 yaşındaki hınzır kızın gözünden....

Abone ol Yeni Baskılar
Altın Kitaplar 480 sayfa

İLK polisiye romanı 'Otopsi' ile büyük başarı kazanan Patricia Cornwell'in Kay Scarpetta, ortağı dedektif Marino ve uçarı yeğeni Lucy'den oluşan kahramanlarla yazmaya başladığı polisiye dizisine Sinek ile devam ediyor. Kitabı Türkçe'ye Zeliha Babayiğit çevirdi.

Agora Kitapçılık 272 sayfa
DOĞAN Özlem ve Güçlü Ateşoğlu tarafından hazırlanan "Selahattin Hilav'a Saygı" hayatının hemen hemen tümünü felsefeye adamış bir düşünüre, dahası Batı'nın ve Doğu'nun bilgisi ve görgüsüne aynı zamanda vakıf olan bir filozofa adanmış bir kitap.

Everest Yayınları 106 sayfa
HANİF Kureishi'nin kadın erkek ilişkilerini en iyi anlatan, en çarpıcı romanlarından olan 'Yakınlık'; bir yazarın, eşini ve iki küçük oğlunu daha genç bir kadın için terk etmeden önceki gece düşündüklerini ve anılarında yaptığı yolculuğu konu alıyor.


Düş Yayınları 315 sayfa
GAZETECİ Nurgün Erdinç'in ilk romanı 'Aşk Kusura Bakmaz' çıktı. Sevgi, ihanet, yalnızlık, özlem, tutku, mutluluk ve hüznün akıcı bir dille anlatıldığı kitapta genç Pelin'in bir çift kara gözün gizemine kapılmasıyla başlayan heyecanlı aşkı anlatılıyor.

GİTA Yayınları 220 sayfa
PARLA Şenol'un kaleminden; güldüren, şaşırtan, hüzünlendiren anılar geçidinin yer aldığı kitapta; 5 yaşındaki hınzır kızın gözünden; Yeşilçam'daki sevdiği, küstüğü, unutamadığı ve hatta çöpçatanlık yaptığı ünlüler anlatılıyor...

Can Yayınları 233 sayfa
KÖŞE yazarı Linn Ullmann'ın ikinci romanı 'Stella Düşerken'; Oslo'da sıcak bir yaz akşamında başlıyor. Kıskanç bir eş, tutkulu bir sevgili, melek gibi bir hemşire ve yaşayanların artık öğrenemeyeceği bir sırrı olan kadını anlatıyor.