BIST 9.916
DOLAR 32,46
EURO 34,90
ALTIN 2.439,25
HABER /  SPOR

Rüştü iyi bir FENERLİ

Rüştü içini döktü. Fenerbahçe'den Beşiktaş'a geçen kaleci herşeyi anlattı.

Abone ol

Milli yıldız, bu büyük transfer sonrası suskunluğunu ilk kez Sabah için için bozdu. İşte Fatih Doğan'ın röportajından bazı bölümler

BEN İYİ BİR FENERLİYİM

Sana saldırı olayını nasıl değerlendiriyorsun

Futbolda bu tür olaylarla karşılaşabilirsiniz. Beni asıl üzen şu oldu: Bana saldıran ya da kavgaya tutuşan insanların bir kısmıyla 3 gün sonra Samsun'a aynı uçakta gitmem ve aynı otelde kalmamdı. Ben o insanlardan davacı olmadım. Niye olmadım? Bu bir kulüp işidir. Bir kulüpte bir açık, patlak ya da skandal varsa bunu kapatacak olan kulüptür. Ben 'kol kırılır yen içinde kalır' düşüncesiyle hareket ettim. Kulüp halletsin diye içe bıraktım. Ama ne yazık ki o insanları 3 gün sonra aynı uçakta, kaldığımız otelde gördüm.

DAYAKÇILAR AYNI OTELDE

Saldırganlarla 3 gün sonra uçakta gitmek ve aynı otelde kalmak. Sana bir mesaj mı verildi?

Ben F.Bahçe'ye 12 yıl hizmet ettim ve ekmeğini yedim. Ben iyi bir Fenerliyim. O dönem her şeyi içime sakladım. Benim için önemli olan o dönem oynadığım F.Bahçe'nin başarısıydı. Geri kalan işlerin diğer tarafa bırakılması taraftarıydım. Ha benim için Ali Şen'ci dediler. Sayın Şen çok sevdiğim, saygı duyduğum bir insandır. Şen gerçekten bir başkan ve başkanlığı gerektiren bütün sıfatlara sahip bir insandı. Bana kulübün içinden provokatör dediler, paracı dediler. Asla bana paracı diyemezler. Oysa ben başkanın bir sözüne her yıl alacağımdan 250 bin dolar bırakmışım.

F.Bahçe bitti, Beşiktaş'a geldin. Artık yeni bir misyonun var mı?

Büyük bir camiadan, başka büyük bir camiaya geliyorsun. Futbol hayatım boyunca birçok şeyi başardığıma inanıyorum. Tabi ben F.Bahçe'de misyonumu tamamladığımı, gereken her şeyi yaptığıma inanıyorum.
Beşiktaş'a gelirken F.Bahçe'de görevimin bittiğini, yeni bir heyecanın, yeni bir sayfanın açılması gerektiğine inandım.

AZİZ YILDIRIM

İnsanlar beni sevebilir, sevmeyebilir. Aziz Başkan da beni sever ya da sevmez. Ancak bana 'Seni sevmiyorum' demedi. Zaman zaman karşı karşıya oturduğumuzda, 'Başkanım beni sevmiyor musun? dediğimde sevmiyorum' demedi.

ALİ ŞEN

Benim için Ali Şenci dediler. Şen'i çok severim, saygı duyarım. Beni aradığı zaman önce oğlum, sonra da kaptanım der. 3. oğluymuşum gibi davranır. Aziz başkanla aynı iletişim, uyum olmadı.

E. SAĞLAM

Başımızda genç, dinamik, arzulu ve hırslı bir teknik direktör var. Hem hocamız, hem ağabey hem de bir arkadaş. Bu takım için büyük bir avantaj. Bu bütünlüğü korursak çok başarılı olacağız.

HOLOSKO

Takıma büyük katkı yapacağı kesin. Elimizden geldiğince ona destek olmaya çalışıyoruz. Bize şampiyonluk yolunda büyük artılar sağlayacak.

R. CARLOS

Roberto Carlos iyi bir insan ve çok iyi bir futbolcu. F.Bahçe'ye bir hava getirdiği kesin. F.Bahçe'ye önemli katkılar yaptı.