BIST 10.173
DOLAR 32,30
EURO 34,96
ALTIN 2.447,68
HABER /  GÜNCEL

İntihar ağır geldi!

Romatizma ilacı ile intihara kalkıştı, acıya dayanamayınca 112'yi aradı

Abone ol

Burdur'da 26 yaşındaki genç, sevdiği kızla tartıştığı için 50'den fazla hap içerek intihar etmeye kalktı. Ancak yaşadığı acıya dayanamayan genç, 112'yi arayarak yardım çağrısında bulundu.

Burdur'da 112 acil servis ve 155 polis teşkilatını bile şaşırtan bir intihar girişimi yaşandı. Kendi ifadesine göre sevgilisi ile tartıştıktan sonra yaşadığı acıyı romatizma haplarını içerek unutmayı amaçlayan Hakan Parlak, babasına ait araç ile gezintiye başladı. İçtiği ilaçların etkisi ile mezarlık yanında aracını sürmekten aciz duruma düşen Parlak, arka koltuğa uzandı.

Burada acı içinde kıvranan Parlak 112'yi arayarak yardım istedi. Kısa sürede olay yerine ulaşan sağlık ekipleri 15 NK 352 plakalı araç içinde yatan Parlak'a ulaştı. Öncelikle durumu anlamaya çalışan ekipler, yaptıkları ilk müdahalenin ardından Parlak'ı Burdur Devlet Hastanesi'ne götürdü.

Hastanede midesi yıkanan gencin verdiği ilk ifadede sevgilisinden ayrıldığını bu yüzden de çok sayıda romatizma hapı içtiğini söylediği öğrenildi. Parlak'ın durumunun iyiye gittiği ancak içtiği ilacın tam olarak ne olduğununun araştırılmasına devam edildiğini öğrenildi.