BIST 10.056
DOLAR 32,25
EURO 34,80
ALTIN 2.429,23
HABER /  GÜNCEL

Babanın evlat acısını

Asker olan oğlunun zehirlendiğini gören baba Kahraman Coşkun da kriz geçirdi.

Abone ol

Bir aylık asker olan oğlu Serkan Coşkun'un banyoda zehirlendiğini gören baba Kahraman Coşkun da kalp spazmı geçirdi. Ardı ardına hastaneye getirilen baba ve oğlunun sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

Burdur'un Bozkurt Mahallesi'nden yapılan bir ihbara giden 112 acil servis çalışanları, 25 yaşındaki Serkan Coşkun'u banyoda baygın buldu. Şofben zehirlenmesi teşhisi konulan Coşkun'un ilk müdahalesi olay yerinde yapıldı. Daha sonra Burdur Devlet Hastanesi'ne götürülen Coşkun, yapılan tedavinin üzerine kısa sürede kendine geldi ancak bir gün boyunca gözlem altında tutulacağı gerekçesi ile taburcu edilmedi. Isparta'da kısa dönem askerlik yapan Coşkun'un dağıtım iznine çıktığı ve Gazetecilik bölümü mezunu olduğu öğrenildi.

Fenaşalan oğlunun durumuna üzülen Kahraman Coşkun da fenalık geçirdi. Serkan Çoşkun'u bırakan aynı ambulans hemen geri dönerek baba Kahraman Coşkun'a müdahale etti. Oğlundan sonra baba Coşkun da Burdur Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Bu arada baba ve oğlun yakınları hastaneye akın etti. Her iki hastanın da durumunun iyi olduğu öğrenildi.