BIST 10.056
DOLAR 32,24
EURO 34,83
ALTIN 2.423,37
HABER /  GÜNCEL

Plakası diğer araca saplandı

Kazaya yol açan aracın plakası çarptığı araçtan sökülerek çıkartılabildi: 4 yaralı

Abone ol

Ankara'da aşırı hızlı bir araç orta refüjdeki direği yerinden sökerek karşı şeride geçip iki araca çarptıktan sonra durabildi. Kazada, 2'si ağır 4 kişi yaralanırken kazaya yol açan aracın plakası, çarptığı araçtan sökülerek çıkartıldı.

Başkentte süratli olduğu belirtilen Kamil Şahin idaresindeki 06 AV 9654 plakalı araç, Tandoğan istikametinden Etlik yönüne ilerlerken Tandoğan köprüsü alt geçidine girdiği sırada yoldan çıkarak aydınlatma direğine çarptı. Direği yerinden söken araç, karşı şeritte seyir halindeki Erdem Kınalı yönetimindeki 06 KNL 78 ve sürücüsü belirlenemeyen 06 ZBF 92 plakalı araçlara çarptı.

Kazada ağır yaralanan Erdem Kınalı ve Kamil Şahin ile hafif yaralanan Çelebi Şahin ve Tuğrul Kağan Katırcıoğlu, olay yerine gelen ambulanslarla İbn-i Sina ve Ankara Numune hastanelerine kaldırıldı.

Bir görgü tanığı, 06 AV 9654 plakalı aracın süratli olduğu için yoldan çıktığını belirterek, "Biz yolda giderken birden bir gürültü koptu. Karşı yönden gelen bu araç, önce direği söktü, sonra benim önümdeki araçlara çarptı. Araçta bulunan arkadaşlarımız çok korktu." diye konuştu.