BIST 10.277
DOLAR 32,35
EURO 34,83
ALTIN 2.403,76
HABER /  SPOR

Runje bavulunu topluyor

Runje sezon başında eleştirildi, tribünlerin öfkesini çekti, sezon sonunda sevildi ama gitmek istiyor...

Abone ol

Beşiktaş'a sezon başında transfer olan ve siyah beyazlı takımın kalesini koruduğu ilk aylarda yediği hatalı goller sonrası eleştiri oklarının hedefi olan Vedran Runje, Türkiye'den gitmek istiyor.

Hırvat kaleci bu sezon Süper Lig'de oynanan 32 maçın 31'inde forma giyerek yediği 28 golle en istikrarlı ve en az gol yiyen kaleci olmasına rağmen, taraftarlarla yaşadığı sorunlar, maç sırasında ve sonrasında takım arkadaşlarını devamlı eleştirmesi ve Türkiye'ye uyum sağlayamaması gibi nedenlerden ötürü Beşiktaş defterini kapatmak üzere olduğu öğrenildi. Runje'nin takımda sadece Baki ile konuşması, önünde oynayan diğer defans oyuncuları İbrahim Üzülmez, İbrahim Toraman ve Gökhan Zan'ı İngilizce bilmediği için sürekli eleştirmesi ve yenilen bir çok golde bu konuyu gündeme getirmesi oyuncular arasında da huzursuzlukların yaşanmasına neden oluyor. Runje'nin son bir hafta içinde yaptığı iki faklı olay da bu düşünceyi doğrular nitelikte oldu.

Beşiktaş ile iki yıllık daha sözleşmesi bulunan Runje'nin sezon sonu ülkesine dönerek kendisine kulüp arayacağı öğrenilirken, bonservis bedelinde indirim yapılması için de Beşiktaş yönetimine başvurması bekleniyor.

Kaynak: Milliyet