BIST 8.997
DOLAR 32,33
EURO 35,05
ALTIN 2.282,27
HABER /  MAGAZİN

Öpüşmenin bedeli ne kadar?

Magazin dünyasının ünlüleri yorumladı. Öpüşmenin bedeli ne olmalı? Öpüşme sahnesi diğer rollerden farklı mı?

Abone ol

Aysun Kayacı'nın bir reklamda öpüşmesi yeni bir tartışam ortamı yarattı. "Mankenden oyuncu olur mu?" sorusu tekrardan gündeme geldi. Aysun Kayacı oynadığı reklam filminde öpüştüğü için 250 bin YTL aldı. Ünlüler bu konu üzerine yorum yaptı.

Sanat dünyasının ünlüleri, Güzide Duran'ın 1 milyon dolar, Doğa Bekleriz'in 500 bin YTL, Tuba Ünsal'ın 5 milyon dolar ve Ebru Şallı'nın 50 bin dolara 'öpüşeceklerini' söylemesine tepki gösterdi. Beren Saat "Bari gözyaşım aktı diye de para isteyin" diye mankenlere karşı çıkarken, Hande Ataizi ise "Öpüşmenin ve sevişmenin bedeli yok" dedi.

HANDE ATAİZİ: Ben şimdiye kadar kamera karşısında hiç öpüşmedim. 'İlk kez öpüşeceğim, bu yüzden bilmem kaç bin dolar isterim' diye de bir şey söylemem. Öpüşmenin de sevişmenin de oyuncu için bir bedeli yoktur. O rolü oynarsın ya da oynamazsın oynamazsın sadece bunu belirtme hakkın vardır.

AHU TÜRKPENÇE: Ben gerçek bir oyuncuyum. Öpüşme rollerinin bir bedeli olup olmadığını Aysun Kayacı ve türevlerine sormanız lazım.

ESİN MORALIOĞLU: İlk olarak 'Tatar Ramazan' filminde Kadir İnanır ile öpüşmüştüm. Aşkı anlatan bir filmde 'Ben öpüşmem' ya da 'Şu kadara öpüşürüm' demeniz çok yanlış olur. Öpüşme çok olağan bir şey. Herkes savaşmasın, sevişsin ve öpüşsün. Rol gereği öpüşmeyi kimse rakamlarla abartmasın. Ben 'Tatar Ramazan'da 'İlk kez öpüşeceğim, bedeli yüksek olur' deseydim; yönetmen bana 'Bay bay' derdi.

DOĞA RUTKAY: Ben senaryoya doğru bir şekilde hizmet ederim. Öpüşmenin özel bir tarifesi yoktur. Benim için o sahneyi kiminle çektiğim önemli. Tiyatro oyununda da filmimde de böyle sahneler oldu. Normalde almam gereken rakamı aldım.