BIST 10.557
DOLAR 32,20
EURO 35,13
ALTIN 2.429,95
HABER /  SPOR

Ronaldonun İspanya rüyası

Manchester United'ın Portekizli yıldızı Christiano Ronaldo İspanya'ya göz kırptı.

Abone ol

Manchester United'ın Portekizli yıldızı Christiano Ronaldo, İspanya'da futbol yaşamını sürdürmek istediğini ve bunun kendisinin rüyası olduğunu söyledi.

İngiltere'de yayın yapan günlük Record Gazetesi'ne açıklamalarda bulunan Manchester United'ın Portekizli oyuncusu Christiano Ronaldo, İspanya'da futbol oynamak istediğini söyledi. Ronaldo, İspanya'da futbol oynamasının kendisinin en büyük hayallerinden birisi olduğunu söyleyerek, "Bir gün İspanya'da futbol oynamak benim en büyük rüyam. Şu an için hiçbir kulüp düşünmüyorum. İspanya futbolu, çok hareketli ve orada oynanan futbol, harikulade bir gösterişe sahip" dedi.

Ronaldo, Manchester United ile bir problemi olmadığını ancak İspanya'da futbol oynamanın kendisi için bir tutku olduğunu vurgulayarak, "Manchester United'da kendimi çok mutlu hissediyorum fakat gelecekte ne olacağını kesinlikle bilemem" diye konuştu.

Manchester United ile 5 yıllık daha sözleşme yenileyen 20 yaşındaki genç futbolcu için bugün İspanya basınında çıkan bir başka haberde, Real Madrid'in, Ronaldo'nun Portekiz Milli Takımı'ndan takım arkadaşı Figo aracılığıyla transfer girişimlerinde bulunduğu iddia edildi.

İspanya'da yayın yapan AS Gazetesi, Real Madrid Başkanı Fernando Martin'in Figo ile bir yemekte buluştuğu ve Ronaldo transferi için aracı olmasını istediğini iddia etti. İnter'in yıldızı Luis Figo ise İtalyan basınına yaptığı açıklamada, Ronaldo'nun oynadığı pozisyonda dünyanın en iyisi olduğunu ve Real Madrid'de oynaması gerektiğini ifade etti.