BIST 10.551
DOLAR 32,26
EURO 35,13
ALTIN 2.420,75
HABER /  MAGAZİN

Deniz Akkaya uslanmıyor

Manken Deniz Akkaya ortalığı birbirine kattı. Polisler mankeni uzun kovalamaca sonucu yakalayabildi.

Abone ol

Ünlü manken Deniz Akkaya 'dur' ihtarına uymadı ve panik içinde kaçmaya başladı. Tam teçhizatlı ekipler Akkaya'yı uzun kovalamaca sonunda yakaladı.
Yalın'ın yaş gününe katılan ve bol miktarda içki alan Deniz Akkaya, evine dönerken ortalığı birbirine kattı. Yaş gününün kutlandığı Ajia Otel'den zil zurna sarhoş çıkan Akkaya, cipinin direksiyonuna oturmakta tereddüt etmedi. Akkaya, alkolün etkisiyle ters şeritte bir sağa bir sola savrulmaya başladı. Kanlıca Çevreyolu bağlantısında polis kontrolünü fark eden manken kaçmaya başlayınca  müthiş kovalamaca başladı.



Ünlü mankeni ısrarla takip eden ve Göksu Evleri'nin içinde yakalayan ekipler, kendi araçlarından otomotik silahlarıyla indi ve Akkaya'nın çevresini sardılar. Küfürlü tehditler savuran Akkaya'yı bir saatlik bir çabanın ardından aracından indirmeyi başaran polisler de bir hayli gerildi. Ağlaya ağlaya Kavacık Karakolu'na götürülen manken işlemleri yapıldıktan sonra taksiyle evine döndü.

123 promil alkol

Testte yüzde 123 promil alkollü çıkan Akkaya, görevini yapan polislere, "Ben iki üniversite bitirmiş insanım. Beni buradan bırakın her istediğinizi vereceğim. Eline makine almış bu adamlara bırakmayın. Bana bunları yapamazsınız. Bu ülkeyi terk edeceğim. İnsanlara da örnek olsun" diyerek bağırdı.