BIST 10.644
DOLAR 32,24
EURO 35,06
ALTIN 2.502,95
HABER /  SPOR

Rijkaard antremanda parladı

Galatasaray'ın çiçeği burnunda hocası Rijkaard, dün sabah yapılan antrenmanda futbolcuları azarladı.

Abone ol

G.Saray, Hollanda'da yeni sezon için düğmeye basarken, Rijkaard çalışmada parladı: "Antrenmanlara konsantre olun. Size hareketler gösteriyoruz. Bunu bile yapmıyorsunuz. Paslaşın, yardımlaşın ve savaşın."

Gösterdiği hareketleri yapmayan oyunculara da göz dağı verdi. Sarı-kırmızılılar yeni sezon hazırlıklarını günde 2 mesai ile sürüyor.

Hollanda'nın Tegelen kasabasında sabah ve akşam olmak üzere çift antrenman yapan oyuncuların ilk çalışmadaki yorgunluğu gözlerden kaçmazken, sabah çalışmasında Hollandalı teknik adamın futbolcuları azarlaması günün olayı oldu.

Antrenmanın hemen başında kısa bir toplantı yapan Rijkaard uyarılarda bulunurken çalışmanın sonunda oyuncularına tercüman aracılığıyla sert eleştirilerde bulundu. Antrenmanı kesen Hollandalı çalıştırıcı, "Futbol 90 dakika oynanır. Antrenmanlara konsantre olun. Size hareketler gösteriyoruz. Bunu bile yapmıyorsunuz. Bunlar sizin iyiliğiniz için. Paslaşmıyorsunuz, yardımlaşmıyorsunuz. Bu antrenmanın maç olduğunu farzedin. Sonuçlarına boyun eğmek zorunda kalırsınız. Aranızda konuşmuyorsunuz. Bol bol konuşun saha içinde" dedi.

GALATASARAY ÜÇE BÖLÜNDÜ!
Galatasaray'da Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin geçtiğimiz sezonlarda yaşanan sakatlıkları aklına bile getirmek istemediğini söyledi. Adnan Sezgin, "Artık sakatlığın adını bile duymak istemiyorum. Şimdilik Semih'in ameliyatı ve Nonda'nın sakatlığı hariç sakatımız yok. Nazar değmesin" dedi.

Sezgin konuşmalarını şöyle sürdürdü: "Biz takımı 3'e böldük. 1. grup sezonu sorunsuz bitirenler. Sonuçta ayın 16'sındaki maça kadar bir takım oluşturmamız gerek. 2.grup sezonu sakat olarak bitirenler. 3. grup ise milli oyuncular. U-21'e tam 8 oyuncu vermiştik. Düşünün bu 3 grubu aynı seviyeye getirmek için çaba gösteriyoruz.." (Sabah)