BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

İki kaşının arasına ok saplandı

Evinin bahçesinde çiçekleri sulayan kadının başına korkunç bir olay geldi. Kınından çıkan ok iki kaşının arasına saplandı.

Abone ol

Evinin bahçesinde çiçekleri sulayan kadının iki kaşının ortasına ok saplandı ama kadın mucize eseri ölmedi.

İlginç olay Yeni Zelanda'nın West Auckland şehrinde meydana geldi. 42 yaşındaki Adele Curran evinin bahçesindeki çiçekleri sulamak için dışarı çıkmıştı. Aynı anda karşıdaki komşusu da Noel'de kendisine hediye olarak verilen ok ve yayı denemek istiyordu.

HEDEF SAPTI OK KADINA SAPLANDI

Kadın, çiçekleri sularken, adam da bahçesindeki bir kırık hopörlöre nişan aldı. Ancak hedefi tuturamayınca, ok karşı bahçedeki kadının iki kaşının arasına saplandı. Olay sonrası kanlar içinde yere yığılan kazazedeye ilk yardımı 10 yaşındaki oğlu yaptı. Komşuları müdahele etmeseydi, küçük çocuk annesinin alnındaki oku çekip çıkaracak ve talihsiz kadının ölümüne neden olacaktı.

Komşular hemen hastaneyi arayarak acil yardım istediler. 10 dakika sonra ilk yardım ekibi olay yerine gelmişti. Kadın hastaneye kaldırıldı ve ilk müdahale yapılarak, hayatı kurtarıldı. Doktor okun 3 santimetre derine saplandığını bir santimetre daha derine gitmesi halinde beyne saplanarak ölümüne neden olabileceğini belirtti.