BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  SPOR

Rıdvan Dilmen: Perotti oranın değişilmezi olur

Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen Fenerbahçe'nin Antalyaspor karşısında net üstünlük sağladığını ifade etti. Dilmen, yeni transfer Perotti'nin performansını da olumlu yönde eleştirdi.

Abone ol

Fenerbahçe, deplasmanda Fraport TAV Antalyaspor'u 2-1 mağlup etti. Ünlü yorumcu ve eski futbolcu Rıdvan Dilmen, NTV'deki %100 Futbol programında sarı-lacivertlilerin galibiyetini yorumladı.

Fenerbahçe'nin muhteşem bir futbol ortaya koyduğunu belirten Dilmen, şu ifadeleri kullandı; ''Bence skor az... 50 kez civarı rakip ceza sahasına giriş, 10'u isabetli 28 şut, 12 korner. Rakibin korneri yok, 5 şutu var 2'si isabetli. Oyuna tamamen hükmetti Fenerbahçe.

''Perotti oranın değişilmezi olur''
"Kolay maç zora döndü ama maçı kolaylaştıran da Fenerbahçe'nin futboluydu. Fenerbahçe sol kanadında oynayabilecek oyuncu fazla ama gördüğüm kadarıyla Perotti oranın değişilmezi olur."

"Her oyuncunun hayalidir takımdaki ilk maçında gol atmak''
Fenerbahçe formasıyla ilk çıktığı maçta ilk golünü kaydeden Diego Perotti, 2-1'lik galibiyet sonrası şunları söyledi; "Her oyuncunun hayalidir takımdaki ilk maçında gol atmak. Ben de bu hayali gerçekleştirdim. Mutluyum. 2-1 galip geldik ama daha fazlasını bulabilirdik. İyi oynuyoruz. Çok fazla pozisyona girdik. Bu pozisyonları değerlendiremedik. Her geçen gün daha iyi olacağız. Penaltıyı atabileceğimi hissettim. Ben yeni katılan bir oyuncuyum takıma, arkadaşlarım da bana bıraktı. Onlara teşekkür ediyorum."

BU FOTO GALERİYE BAKIN
ABD seçime savaşa hazırlanır gibi hazırlanıyor! Yağma korkusu büyüyor
Foto Galeri ABD seçime savaşa hazırlanır gibi hazırlanıyor! Yağma korkusu büyüyor Galeriye Gözat